hmttysl' Alıntı:
Bir hayatta kalma oyunu tasarlamak için uygun bir kaynak var mı ben bulamadım da

Unreal Engine 4 için hiçbir zaman kolay bir yol yok. Unity gibi belirli şeyler prefabrik şeklinde alıp koymak için stabil bir şekilde gelmiyor. UE4 üzerinde geliştiriciler bu işi profesyönel bir şekilde yaparken herhangi bir eğitim serisi kopyalayıp koymuyor. 

Belirli eğitim serilerini izleyerek survival oyun yapsan bile öncelikle temel eğitim serilerini bitirdikten sonra Tom Looman'ın Hayatta kalma oyununu C++ üzerinden örneklerle sağlaması sana oynanış yapay zeka ve ağ programlama yeteneğini geliştirmen açısından fayda sağlayabilir. 

http://www.tomlooman.com/survival-sample-game-for-ue4/

Kolay yoldan gitme, kendi sınırlarını zorla bir eğitim serisinden öğrenebileceğin şeyler var fakat bir oyun yapmak için gerekli olan bileşenlerin bütünü değil.

Yapmaya çalışarak. Survivalda ne gibi sistemler var, uzerine dusun ve basitlerinden yapamaya basla. Takildigin yerde sor, 1 seneye ogrenirsin.

hmttysl' Alıntı:
Eğitim serilerini kullanmadan nasıl öğrenebilirim peki

Dostum youtube 'da ve Unreal Engine 'nin kendi dökümanlarında aklının alamayacağı kadar bilgi ve kolaylık var. Onları görmezden gelerek istediğin yere gelebileceğini düşünme derim.