muhtemelen import etmeye çalıştığın asset boş, yine de log dosyana bak orada yazar sebebi.  window > developer tools > output log  veya konumundaki log.txt üzerinden

nonlinear' Alıntı:
muhtemelen import etmeye çalıştığın asset boş, yine de log dosyana bak orada yazar sebebi.  window > developer tools > output log  veya konumundaki log.txt üzerinden

sağol bişey daha soracaktım 
Resimde gözüktüğü gibi attığım koltuk modeli yüzeyi materyal attığım zaman gözükmüyor yanındaki modele attığımda aynı materyali gözüküyor.Farklı modellerimdede hep aynı sorunla karşılaşıyorum.Nedeni ne olabilir acaba ?

içmimar' Alıntı:
nonlinear' Alıntı:

Resimde gözüktüğü gibi attığım koltuk modeli yüzeyi materyal attığım zaman gözükmüyor yanındaki modele attığımda aynı materyali gözüküyor.Farklı modellerimdede hep aynı sorunla karşılaşıyorum.Nedeni ne olabilir acaba ?

material deki two sided özelliğinin kapalı olmasından kaynaklana bilir

ahtek07' Alıntı:
içmimar' Alıntı:

material deki two sided özelliğinin kapalı olmasından kaynaklana bilir
 ama kullandığım materyali yanındaki modelede attım bi sıkıntı olmadı

objenin yüzeyleri ters, nerede hazırladın objeyi bilmiyorum ama Blender ise edit modta sol üstten mesh > normals > recalculate outside dersen yüzeyleri düzeltir ancak boşluk filan bıraktıysan yanlış hesaplayabiliyor, yine edit modta iken 

w5aDhO.png
[/url][/img]

face orientation açtığında yüzeylerin hangisi ters hangisi düz rahat görebilirsin, düzeltemediği varsa yine mesh > normals > flip diyerek tek tek elle düzeltmen gerekebilir. 

dipnot: 2 sided materyale translucent yüzeyler hariç pek ihtiyacınız olmaz, gerçekten ihtiyaç duymadıkça kullanmamanız tavsiyemdir. sonuçta materyali çift yüz yapmak demek double draw call demek.

max veya maya kullanıyorsan onlarda yüzey oryantasyonu nasıl yapılıyor bilmiyorum, o kadarını da netten kendin araştır artık ne diyeyim :)