Şimdi bir Düşman BP var. Bu düşman spawn olduğunda silahı child actor şeklinde eline set ediliyor. Hasarı da hedefe silahın Bp si içerisnden veriyor. Silahın collisionu, düşman BP içerisinden silah BP içerisine İnterface ile tetiklenerek enable oluyor. Bu sistem gayet güzel çalışıyor. Çünkü hasar verirken hasar verilecek actoru player character olarak veriyordum apply damage referansına. Ama bu sistemi değiştirmek istiyorum. Bu silaha sahip olan düşman BP kendisi ve kendi tagından olan actorler haricinde herkese hasar verebilsin istiyorum kendisi ignore olcak. Tag almak basit ama sahip olan aktörü self olarak koşula tanıtamıyorum.
On component begin overlap / Other actor den Equal=! çekip 2. pine self yapıyorum olmuyor. Owner actor çekiyorum olmuyor. Parent actor çekiyorum olmuyor. ne yaparsam yapayım olmuyor.
Derdimi anlatabildim mi bilmiyorum biraz karmaşık anlatmış olabilirm. Anlamadıysanız tekrar anlatabilirm.
Gözümden kaçanlar olmuş "Get parent actor" sorunu çözdü. Peki şimdi kendi takımını nasıl dahil edeceğim ignore olarak. Tabi bu silahı her 2 takım da kullanıyor.
On component begin overlap / Other actor den Equal=! çekip 2. pine self yapıyorum olmuyor. Owner actor çekiyorum olmuyor. Parent actor çekiyorum olmuyor. ne yaparsam yapayım olmuyor.
Derdimi anlatabildim mi bilmiyorum biraz karmaşık anlatmış olabilirm. Anlamadıysanız tekrar anlatabilirm.
Gözümden kaçanlar olmuş "Get parent actor" sorunu çözdü. Peki şimdi kendi takımını nasıl dahil edeceğim ignore olarak. Tabi bu silahı her 2 takım da kullanıyor.
Son düzenleme: