Airland

Yeni üye
11 Kas 2016
55
-5
0
(35) İzmir
vXlMGO
vXlMGO.png

Arkadaşlar benim sorunum şu bir buton oluşturdum harita1 diye içine harita1'in resmini koydum herneyse sonra o butona onclicked yaptım ve open level diye kod koydum sonra oraya harita1'in ismini yazdım ama çalıştırınca o butona tıklıyorum ve beni tekrar ana menüye atıyor oyuna girmiyor ve şöyle bir hata veriyor (error reported while playing in editör) bir bilgisi olan var mı? cevap verirseniz çok sevinirim.

On clicked buton oluşturduktan sonra ana menüyü remove from parent nod u ile silmen gerek son kısma da open level e bağladığına ve blueprint de en ufak bir hatanın olmadığına emin ol. Bir de hatanın görselini atmak istemişsin ama bu hatanın mesajı. Sen (show message log) kısmındakileri bize görsel olarak atmalısın eğer her şey düzgün olduğuna emin isen ve hata devam ederse bize ana menünün kodlarının görselini de atmalısın. İyi forumlar

alArsla10' Alıntı:
On clicked buton oluşturduktan sonra ana menüyü remove from parent nod u ile silmen gerek son kısma da open level e bağladığına ve blueprint de en ufak bir hatanın olmadığına emin ol. Bir de hatanın görselini atmak istemişsin ama bu hatanın mesajı. Sen (show message log) kısmındakileri bize görsel olarak atmalısın eğer her şey düzgün olduğuna emin isen ve hata devam ederse bize ana menünün kodlarının görselini de atmalısın. İyi forumlar
Hocam Bu meesagelog
0laPYR
0laPYR.png

Bu open level kod 
LZXJkb
 dediginiz from parent olayını kullandım fakat sonuc aynı gene ana menüye gönderiyor.
LZXJkb.png

bu da anamenü kod burda oyna menüsüne geçmek için visible kullandım 
LZ67YJ

LZ67YJ.png

Sanırım kullandığınız character in blueprint i ile ilgili bir hata olabilir. Character in blueprint ini kontrol edin. Bir de açmak istediğiniz haritada bir sorun olabilir orayı da bir kontrol edin.       Haritayı new editor window da başlatıp deneyin. Bakalım aynı hata olacak mı?
Button_PlayMenu.jpg

KralArsla10' Alıntı:
Sanırım kullandığınız character in blueprint i ile ilgili bir hata olabilir. Character in blueprint ini kontrol edin. Bir de açmak istediğiniz haritada bir sorun olabilir orayı da bir kontrol edin.       Haritayı new editor window da başlatıp deneyin. Bakalım aynı hata olacak mı?
Button_PlayMenu.jpg

Öncelikle character olarak araba kullanıyorum yani pawn.İkinci olarak yaptıgım haritanın eski yani ilk zamanlarda yaptıgım versiyonunu açıyor bir türlü anlayamadım nasıl bir hata var bilgisi olan yok mu?

Arkadaşlar yok mu bilen şuan hiç bir işlem yapamıyorum yok mu çözüme dair bilgisi olan?? KralArsla10 Hocam öncelikle deidiğinz yeni pencerede açma olayını zaten kullanıyorum yani sorun ondan degil birde ben vehicle blueprint kullanıyorum onun beginplayine mainmenuyu ekledim onda bir sıkıntı olabilir mi?

Projene giriş yapabiliyorsan eklediğin buttonu ve hatayı aldığın günden itibaren yazdığın BP kodlamalarını silip başka bir şekilde yapmaya çalış.
Projene giriş yapamıyorsan, yani UE4 açılmıyorsa "BELGELER-UNREAL PROJECTS-SAVED-AUTOSAVES-GAME-(PROJE MODU) BP-MAPS" buraya girip değiştirme tarihi en son hangisi onu silmeyi dene.(Sileceğin şeyi silmeden önce bir yere kopyalayıp yapıştır.Yanlış bir şeyi silersin.Nolur nolmaz projen bu sefer hiç çalışmaz :D)

nazim' Alıntı:
Projene giriş yapabiliyorsan eklediğin buttonu ve hatayı aldığın günden itibaren yazdığın BP kodlamalarını silip başka bir şekilde yapmaya çalış.
Projene giriş yapamıyorsan, yani UE4 açılmıyorsa "BELGELER-UNREAL PROJECTS-SAVED-AUTOSAVES-GAME-(PROJE MODU) BP-MAPS" buraya girip değiştirme tarihi en son hangisi onu silmeyi dene.(Sileceğin şeyi silmeden önce bir yere kopyalayıp yapıştır.Yanlış bir şeyi silersin.Nolur nolmaz projen bu sefer hiç çalışmaz :D)

:D hocam sen yorum yapmadan once denedim yani sıkıntı yaptıgım ana menü kodlarında büyük ihtimalle bu visibility olaylarından dolayı hata alıyorum yani sorunu çözdüm yorum yaptığın için teşekkür ederim iyi günler :D