Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar internetten yada başka yerden fbx uzantılı dosya almak istemiyorum.Kendim işte ağaç olsun kaya olsun masa ,sandalye vs olsun bunları çalışarak yapabileceğim en kolay program hangisidir?
Eğer lisans ücreti ödemek istemiyorsan Blender'dan başka bir seçeneğin yok. Blender ilk başta ürkütücü görünse de kullandıkça (ve vazgeçmedikçe) alışıyor insan. Ama ben senelik $1500 veririm diyorsan modellemede 3DS Max'in üzerine tanımam. Bir de Maya var, indie lisans da veriyorlar aylık bir ücreti var 100 tl civarı olması lazım. Bir Max olmasa da modelleme ihtiyacını çözer.
SumFx' in dediklerine ek olarak ; benim şu ana kadar gördüğüm en basit program SketchUp, çok dolu bir model arşivi var, bir çoğunu indirmek bedava. Ama tabi yapabieceklerin sınırlı biraz.
Ben Blender kullanıyorum, kontoller dışında gayet memnunum . Ama Unreal ile uyumu da göz önüne alındınığında 3DMax daha iyi gibi duruyor .