panimo

Yeni üye
8 Tem 2016
4
0
0
Diğer
Merhaba ben projeyi karakteri kus bakisi gorecek sekilde basladim ancak map tasarlamaya baslayinca 3rd person acisinin daha iyi olacagini dusun , 0bir proje acarsan 3rd person olarak map i tekrar tasarlamam gerekiyor sanirim , acaba karater gorus acisini nasil degistirebilirim? Iyi forumlar. :angel:

tum mapi ctrl+c ctrl+v yapip baska projeye attim  :D konuyu nasil kapatiyoz? :)

Bu kadar uğraşmaya gerek yok, basit bir ingilizceyle google'da aradığınız zaman kaynaklara rahatlıkla ulaşırsınız. Bir programı bilmenizden daha önemli olan şey bilmediğiniz bir şeyi nasıl araştıracağınızdır. Eğer araştırmayı biliyorsanız her programı kullanırsınız. Yapmak istediğin şey çok çok basit, sen işi oldukça uzun yoldan yapmışsın.

Gelelim sorunun çözümüne; Hiç öyle yeniden proje, dosyaları taşımak falan gerek yok. Karakterin Blueprintine girerek viewport kısmındaki kamerayı istediğin pozisyona getir hepsi bu.

hydrogenx' Alıntı:
Bu kadar uğraşmaya gerek yok, basit bir ingilizceyle google'da aradığınız zaman kaynaklara rahatlıkla ulaşırsınız. Bir programı bilmenizden daha önemli olan şey bilmediğiniz bir şeyi nasıl araştıracağınızdır. Eğer araştırmayı biliyorsanız her programı kullanırsınız. Yapmak istediğin şey çok çok basit, sen işi oldukça uzun yoldan yapmışsın.

Gelelim sorunun çözümüne; Hiç öyle yeniden proje, dosyaları taşımak falan gerek yok. Karakterin Blueprintine girerek viewport kısmındaki kamerayı istediğin pozisyona getir hepsi bu.

Tamam tesekkur ederim ::) aslinda dedigin gibi yabanci forumlarda bu cevaplar var , benim amacim olurda yeni baslayan biri ihtiyac duyarsa burda bulsun aradigini diye . Forumda baktiginda acilan soru konulari bu isi zaten cozmus kisiler tarafindan ileri seviye bazi bilgilere ihtiyac duyduklari icin acilmis ,  0dan baslayan birisi kolayca aradigini bulamayabilir , onlari yabanci forumlara yonlendirmektense kendi yerli formumuzda yardimda bulunmak daha iyi olur dediydim.  :shy: Iyi forumlar.