acemiunrealci

Yeni üye
14 Haz 2018
105
7
0
(40) Kırşehir
İyi günler. Biraz araştırma yaptıktan sonra Google Play'in 1 Ağustos'da getirdiği 64 bit şartı olduğu için projemi Google Play'a Arm64 olarak paketleyip yükledim ancak Arm64 çoğu telefona uyumlu değil Armv7 olarakta paketleyince kabul etmiyor Hem Arm64 Hem Armv7 olarak yüklemem gerekiyormus Bunada Multiple Apk diyorlarmıs internetten baya araştırma yaptım yapan insanlar var ama ben hala 64 bit uyumlu değil hatası almaya devam ediyorum. Bu konudan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar, Project Settings > Platform > Android kısmında önce armv7 ve ES2 için paketleme yapmalısınız daha sonra arm64 ve ES3.1 için paketleme yapmalısınız. Yalnız unutmamanız gereken önemli bir konu var Store Version kısmı. Örneğin armv7 paketleme sırasında Store versiyonunuz 1 ise 64 bit için Store versiyonunuz 2 olmalı. Daha sonrasında Google Play'e yüklerken iki apkyı sırasıyla yükleyin ve kaydedip incelemeye gönderin.

32 bit için paketleme ayarları
7BnXVm.png

Store Version

gP0V4L.png

64 bit için paketleme ayarları

P7W6Yv.png

Store Version

dLdZoL.png

Sayın Ozzy bu dediğinizi deneyeceğim inşallah başarabilirim. Ama size söylemeyi gerek duyduğum bir konu var bu Unreal Engine 4'ü öğrendim ve sizin sayenizde neredeyse her konuma yardımcı olup takıldığım yerlerde yardım ettiniz. Size çok teşekkür ederim şimdi de bu dediklerinizi yapacağım.

Rica ederim, yardımcı olabildiysek ne mutlu. Dikkat etmeniz gereken husus bunlar store versiyon kaç olduğu önemli değil sadece 32 bit versiyonu x ise 64 bit x+1 olacak ona dikkat edin. Daha önce apk yüklediyseniz store versiyonu sayısını ona göre arttırın. Düşük store versiyonu yüklemenize izin vermeyecektir.

Ozzy' Alıntı:
Rica ederim, yardımcı olabildiysek ne mutlu. Dikkat etmeniz gereken husus bunlar store versiyon kaç olduğu önemli değil sadece 32 bit versiyonu x ise 64 bit x+1 olacak ona dikkat edin. Daha önce apk yüklediyseniz store versiyonu sayısını ona göre arttırın. Düşük store versiyonu yüklemenize izin vermeyecektir.

Evet tam olarak dediğiniz şekilde denedim ama çalışmadı. :(

Hata
Bu sürüm Google Play 64 bit gereksinimi ile uyumlu değil

Aşağıdaki APK'ler veya Uygulama Paketleri, 64 bit cihazlarda kullanılabilir ancak yalnızca 32 bit yerel koda sahipler: 2.

Bu hatayı aldım. :(

64 bit versiyonunu Android Studio ile APK bundle olarak paketleyip ardından 32 bit versiyonunu da Unreal Engine den APK olarak paketleyip yükledim çalıştı bu tarz sıkıntısı olan arkadaşlar bu şekilde çözebilir ler.

acemiunrealci' Alıntı:
64 bit versiyonunu Android Studio ile APK bundle olarak paketleyip ardından 32 bit versiyonunu da Unreal Engine den APK olarak paketleyip yükledim çalıştı bu tarz sıkıntısı olan arkadaşlar bu şekilde çözebilir ler.

Android studiodan nasıl oyun paketleniyor ? o konuda biraz yardımcı olur musun? Bende şuan 32 ve 64 bit kullanmak istiyorum fakat kullanamıyorum.