Phyrexian' Alıntı:Kale içerisinde collision yerleştir, eğer top actor'unde bulunan collision kale 1'e gelirse takım 2'ye bir puan skor yazdır.
Eğer Top collision'u kale 2'ye gelirse takım 1'e skor yazdır. :s
fatih3351' Alıntı:Phyrexian' Alıntı:Kale içerisinde collision yerleştir, eğer top actor'unde bulunan collision kale 1'e gelirse takım 2'ye bir puan skor yazdır.
Eğer Top collision'u kale 2'ye gelirse takım 1'e skor yazdır. :s
kardeş ben rocket legue gibi bi oyun yaptım kale,top ve arba ekledim ama gol atmayı bulamadım
qukla' Alıntı:fatih3351' Alıntı:kardeş ben rocket legue gibi bi oyun yaptım kale,top ve arba ekledim ama gol atmayı bulamadım
Phyrexian' da onu anlatmış zaten.
Kalenin içine bir Trigger Box koy, topunda etrafına bir trigger koy. İkisi temas ederse (overlap) gol olsun. Şeklinde yapabilirsin.
cihatozdemir' Alıntı:Yani topu actor olarak oluştur ve cast to komutunu kullanırsan olur. Eğer anlamadıysan fotoğrafla gösterebilirim.
kardeş videoyla göstersenePhyrexian' Alıntı:Al krdş gösterdim.......
3 Actor mevcut. Ball(Top), Kale1, Kale2
Kale1 ve Kale2 üstünde sadece Box Trigger mevcut.
Ball üstünde sadece skorları yazdıran bir event tick, variables(değişkenler) ve son olarak fiziği açık olan bir küre mevcut. Bu değişkenler Skor1 ve Skor2. Çapraz işlem tarzında;
Eğer top kale 1'e gelirse; skor 2'ye +1 ekliyor.
Eğer top kale 2'ye gelirse; skor 1'e +1 ekliyor.
Blueprintler:
![]()
![]()
![]()
Anlatın dediniz, anlattık, yetmedi; resimli anlattık. Video mu istiyorsunuz şimdi?fatih3351' Alıntı:kardeş videoyla göstersene
Phyrexian' Alıntı:Anlatın dediniz, anlattık, yetmedi; resimli anlattık. Video mu istiyorsunuz şimdi?fatih3351' Alıntı:kardeş videoyla göstersene![]()
Phyrexian' Alıntı:Anlatın dediniz, anlattık, yetmedi; resimli anlattık. Video mu istiyorsunuz şimdi?fatih3351' Alıntı:kardeş videoyla göstersene![]()
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.