Joseph_Micheal

Yeni üye
25 Kas 2018
28
-1
0
Belirtilmemiş
Merhabalar Mixamo 'dan karakterimi kıyafetsiz olarak modelledim ve unreal engine içerisine attım fakat ufak bir problemim var Pantolon Yürürken gördüğünüz gibi bacak kısmında kıyafetin içerisine giriyor normal idle olarak 'da böyle bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim ?
8aDrJ1.png

Joseph_Micheal' Alıntı:
Merhabalar Mixamo 'dan karakterimi kıyafetsiz olarak modelledim ve unreal engine içerisine attım fakat ufak bir problemim var Pantolon Yürürken gördüğünüz gibi bacak kısmında kıyafetin içerisine giriyor normal idle olarak 'da böyle bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim ?
8aDrJ1.png

Tricky olarak cevap veriyorum, pantolon meshinin skalasını(scale) yükseltirsen yapışmayabilir. Bir modelleme programıyla(3DS Max gibi) açabilrisin o meshi.

Jacky' Alıntı:
Sorun Khubur'un bahsettiği şey değilse, pantolon da aynı iskelet yapısına sahip mi? Değil ise olmalı ve karakterle aynı anim BP'yi kullanmalı.

Simdi demek isterdim Unreal uzerindeki Mesh editordan duzelt ama pek bilgili degilim o konuda

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Jacky'nin dediği gibi. Bir önceki konunuza yazdım Synch Animated Cloth olarak araştırın. Skeletal Mesh olarak kıyafetinizi kullanın ve karakterinizin kullandığı AnimBP vermelisiniz.

Khubur' Alıntı:
Jacky' Alıntı:
Sorun Khubur'un bahsettiği şey değilse, pantolon da aynı iskelet yapısına sahip mi? Değil ise olmalı ve karakterle aynı anim BP'yi kullanmalı.

Simdi demek isterdim Unreal uzerindeki Mesh editordan duzelt ama pek bilgili degilim o konuda

Bu static mesh için işe yarayabilir ama skeletal apayrı bir olay.

Jacky' Alıntı:
Khubur' Alıntı:

Bu static mesh için işe yarayabilir ama skeletal apayrı bir olay.

Hmm bilmiyordum ogrendigim iyi oldu

Khubur' Alıntı:
Joseph_Micheal' Alıntı:
8aDrJ1.png

Tricky olarak cevap veriyorum, pantolon meshinin skalasını(scale) yükseltirsen yapışmayabilir. Bir modelleme programıyla(3DS Max gibi) açabilrisin o meshi.

Evet 3d max ile yaptım scale olarak fakat sorun gene aynı herhangi bir çözüme ulaşamadım :(

Ozzy' Alıntı:
Jacky'nin dediği gibi. Bir önceki konunuza yazdım Synch Animated Cloth olarak araştırın. Skeletal Mesh olarak kıyafetinizi kullanın ve karakterinizin kullandığı AnimBP vermelisiniz.

Evet AnimBp Karakter olarak ayarladım fakat sorun hala aynı nedenini bir türlü çözemedim karakter ile aynı olarak giydiriyorum karakteri tam giydirip unreal engine içerisine atınca böyle bir sorun olmuyor fakat parça parça attığımda nedense böyle bir sorun oluyor.