myster1us1' Alıntı:
arkadaşlar ben fuse da karekter tasarladım ve onu attığımda karekterin kafası yamuk oluyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi

Kardeşim aynı konuyu bir daha açma.Bilen birisi görürse cevap verir.Sen aynı konuyu bir daha açınca daha hızlı cevap verilmeyecek

Tanhu' Alıntı:
Yaptıklarını aşama aşama anlat. Aktarma kısmından başlayarak.

ilk önce siteye yükledim karekteri  sonra alta    facial blendshapes=disabled    Skeleton LOD=standard skleton(65) seçeneklerini seçip finishe bastım sonra wiew in my asset sonra sol taraftaki fotograf seçiliyken queue dowload a bastım sonra dowload settings  geldi  FBX(.fbx) yaptım izledğim videoda  fbx for unreal engine vardı ama bende yok  pose da t-pose seçtim indirdim sonra indirdiğim fbx i contant browser a bıraktım 
FBX İMPORT OPTIONS dan skeleton UE4_MANNEQUİN_SKELETON  seçip import al dedim  oyun içindeki thirs person karektere tıklayıp  mesh den attığım karekteri seçiyorum ama karekter hem akfası yamuk oluyor hemde kolları açık bir şekğlde kalıyor modellemedeki hali gibi şimdiden teşekkürler

UE4 mannequin skeleton kısmını yapma. Mixamo kendine ait iskelet sistemine sahip. Sen oradan Unreal Engine'in iskeletini seçtiğinde eşleşme yapılamıyor. Kafa kafaya denk gelmiyor ya da kol kola denk gelmiyor. Orada hiçbir şey seçilmeden aktarilmali ve yeni bir animasyon BP oluşturulmalı.

Bu su anlama gelir, Unreal Engine animasyonlarını kullanamazsınız.

Bu durumda da şu tutoriali öneririm. Ancak bu tutorial yüklendiğinde Mixamo UE4 iskeletine destek veriyordu. Artık vermiyor, bu yüzden mannequin kısmını secemezsin. Sana dediklerimden sonrasını Tutoriala gore yap.
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Kolay gele.

resim burada

karekter sorunsuz bir şekilde çalıştı  sadecee animasyon atınca görmüyor yani mixamo sitesinden indirdiğim animasyon u no charecter seçerek indirdim ve attığımda  eniste_skeleton seçiyorum sonra none oluyor bir türlü gelmiyor bilen birisi vars yazarsa sevinirim şimdiden saolun