dyanikoglu

Unreal MVP
5 Kas 2015
399
93
28
106
Belirtilmemiş
Projemde 100-120 arası FPS aldığım halde oyun göze çok daha yavaş geliyor(Oyunda donma, takılma yok; ama sanki 20-30 fps'de oynuyormuşum hissi veriyor). General Settings'de Frame Rate ayarlarını kurcalamıştım biraz; ama Fixed frame rate ve FPS smoothing tekrar devre dışı şu anda ve hala devam ediyor bu sorun, nasıl çözebilirim fikri olan var mı?

dyanikoglu' Alıntı:
Projemde 100-120 arası FPS aldığım halde oyun göze çok daha yavaş geliyor(Oyunda donma, takılma yok; ama sanki 20-30 fps'de oynuyormuşum hissi veriyor). General Settings'de Frame Rate ayarlarını kurcalamıştım biraz; ama Fixed frame rate ve FPS smoothing tekrar devre dışı şu anda ve hala devam ediyor bu sorun, nasıl çözebilirim fikri olan var mı?

Aynı şey bendede oluyor,

Sıfırdan boş bir proje açıyorum(vehicle template gibi),araçla giderken 30 fps alıyormuş gibi hissettiriyor.

Hatta bazen takılıyor gibi oluyor ama fps 120'ye sabit duruyor,performans çizelgesine baktığımda ise gpu kullanımında vs. bir düşme yaşanmamış oluyor.

Bu arada 4.8 den 4.10 a geçince grafiklerin biraz kısıldığını hissettim,4.8 de daha güzel duruyordu gibi :huh: