GPU %54, CPU da yine 50 civarında, Bu sebepten fps 50-55 arası gidip geliyor. GPU %80 %90 gibi bişy olması lazım diye düşünüyorum. Buna ne sebep oluyor olabilir?
%90 olamaz eğer işlem yoksa. GPU da full kullanılmaz ki eğer oyun ekran kartı tüketmiyorsa. Frame Rate Lock vardır ya da sabitlenmiş FPS var. Unrealde FPS 120 ye sabitlidir. Smooth FPS gibi ayarları kapatman lazım.GPU %54, CPU da yine 50 civarında, Bu sebepten fps 50-55 arası gidip geliyor. GPU %80 %90 gibi bişy olması lazım diye düşünüyorum. Buna ne sebep oluyor olabilir?
Hahaha bende de aynısı var. Move component bunun sebebi. Path Finding. Bende de yapay zekalar var 30 tane koysam 20 fps gidiyor direkt.Sorunu buldum. Test için bi tuşla oyun çalışırken haritada bulunan bütün yapay zeka düşmanlarını sildim. fps 55 lerden 90lara çıktı neden anlamadım
O seçeneği buldum evet yaptım bi etkisi olmadı açıkcasıHahaha bende de aynısı var. Move component bunun sebebi. Path Finding. Bende de yapay zekalar var 30 tane koysam 20 fps gidiyor direkt.
Only active when rendered diye bir seçenek var ona bas.
Render olmadığında zeka devre dışı kalıyordu herhalde.
Valla ben de çözemedim çözen varsa bildirsinO seçeneği buldum evet yaptım bi etkisi olmadı açıkcası
Yürümeye başlayınca çöküyor evet delircem.Valla ben de çözemedim çözen varsa bildirsin
NPC ler dururken sorun yok yürümeye başlayınca FPS düşüyor değil mi?
Nav Pathfind ve movement component devreye girdiği an çöküyor FPS 20 npcde.
Çünkü Logicte hiçbir şey olmasın mesela boş karakter at yine düşüyor FPS
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.