qukla

Unreal MVP
16 Tem 2015
381
90
0
(35) İzmir
erhabalar, aşağıda da göründüğü üzere flashlight ile yakından bir nesneye bakmak imkansız, nesneye yaklaşınca inanılmaz parlıyor. Mesela duvardaki bir yazıyı okumak mümkün olmuyor. Nesnelere falan yakından bakılamıyor.

2hwmohh.jpg

23w6zc5.jpg

2. resimde normalde o evin içinde yazılar var.

Bunu düzeltmenin bir ayarı var mı ?

EDİT: Şöyle olsun istiyorum :

slender_the_arrival_ta08-100049846-orig.png

Ups evet ya, blueprint' de 1 tane event tick vardı, copy/paste yapmıştım da ondan tetiklememiş : ) şimdi düzeldi çook sağol : )

Jacky ufak bir sorunum var : ) Flashlight' ın intensitysi azaldıktan sonra tekrar eski haline gelmiyor. Neden olabilir sence?

Bu arada aslında tick yerine sadece feneri açtığında çalışmaya başlayan bir timer kullansan(0.1 Time, Looping) daha iyi olur performans açısından. OutRange A ve B'yi de kafamdan minimum ve maximum intensity değerleri olarak girmiştim, sen onları kendi el fenerine göre ayarlarsın artık. :)

qukla' Alıntı:
UnLucky' Alıntı:
Bak ne diyecem. Zoom gibi bir şey yap slender the arivaldaki gibi. Uzağı görmek isteyen Zoom yapsın

Teşekkürler onu da denemek isterim de; yukarıda yazdığım gibi karakter sapıttı.

Spot Light'ın mobility' sini değiltirdim, static yapınca " buna bağlı olarak 3 component daha static oldu" diye mesaj çıktı, önemsemedim sonra değiştiririm dedim, ama sanırım o static olanlardan biri kamera. Şimdi camera 0/0/0 noktasından oyuna başlıyor hareket etmediği için değiştiremiyorum ve kameranın mobility ayarlarını bulamadım :s

Ya konu dışı ama bişi sorucam affınıza muhtaç o el modelini nereden buldunuz . bide ben model atamıyorum. attığım zaman ekrana uyarı geliyo. fbx. falan bişi bişi . fbx. uzantılı ama neden kabul etmiyor . model atacağınız zaman projeyi kaydedilen yerin içindeki content klasörün içine mi atmamız lazım modelleri ?
:(