Arkadaşlar patates kesme gibi bir şey yaptım. Yukarıdaki bıçaklı alet bir physics constraint. Ve çekip patatese vurduğumuzda patates kendini silip küçük patateslerden 20 tane yaratıp fiziğe dönüştürüyor. Ve ben bu patatesleri elime almak istiyorum fakat bunları birleştirmem lazım. Bu nasıl olabilir ? Hepsi döküldükten sonra bir arada grup olsunlar istiyorum o noktadan tutunca o noktayla beraber hepsi hareket edecek fakat birbirlerinden ayrılmayacaklar. Sanki bir tabağın üzerindeymiş gibi düşünün.Fizikleri yine açık fakat birbirlerine bağlılar. Bir arada donmuş ince patatesler gibi düşünün bunları bir arada nasıl tutarım ? Elime alıp fritözün içine atacağım. Birinden tutunmu diğerleri de yapışık şekilde gelmeli ? constraint ile birbirlerine bağlayayım dedim olmadı.

Fiziği simüle edilmiş bıçağın altına düşen patates çubuklarının grup olması gerek. Tuttuğum gibi hepsi bir parça halinde olacak ve fritöze attığımda hepsi dağılacak.
Edit: Gerek kalmadı farklı bir yöntem kullandım ve böyle de güzel oldu.

Fiziği simüle edilmiş bıçağın altına düşen patates çubuklarının grup olması gerek. Tuttuğum gibi hepsi bir parça halinde olacak ve fritöze attığımda hepsi dağılacak.
Edit: Gerek kalmadı farklı bir yöntem kullandım ve böyle de güzel oldu.