Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar thrid person proje oluşturdum fakat first person da yapmak istiyorum yardımcı olabilcek varmı bide yeni başlıyorum yardım edebilcek varmı öğretebilcek
Third Person yapmaya çalışıyorsan önce Third Personu tamamla, aynı anda iki sistem birden oluşturma. Sana yardım edecek maalesef kimse yoktur diye düşünüyorum. Birebir kurs istiyorsan parasını ver sana 7/24 yardım edeyim, paran yoksa sana önereceğim bir site var orda ders bol bol var. Site bu SİTE. Hatta başka bir öneri vereyim, unreal engine e yeni başlamışsın belliki, ilk önce temellerini öğren unreal enginein. Ne bilim editörünü kavra, blueprint sistemini kavra, algoritma nedir onu kafanda oturt. Bir tane küp oluştur onu sağa sola çevirt, mermi oluştur her sol tık yaptığında ateş ettir. Gibi gibi. Eğer takıldığın yer olursa sormaktan çekinme, ama baştan sona sana öğretmeye kimse yanaşmaz. Çünkü herkes bu yollardan geçti. Discord id (Kırmızı Eldiven#6577) burdan sorabilirsin.