Mert123

Yeni üye
28 Kas 2016
8
0
0
(6) Ankara
İki gündür sorunun kaynağını bulamadım oyunu başlatınca "one or more blueprint has unresolved complier eror,are you sure you want to play in editor?
2dsidescrollerexamplemap" uyarısını veriyor nedenini bilen var mı ? Ve 4.13 kullanıyorum

Mert123' Alıntı:
İki gündür sorunun kaynağını bulamadım oyunu başlatınca "one or more blueprint has unresolved complier eror,are you sure you want to play in editor?
2dsidescrollerexamplemap" uyarısını veriyor nedenini bilen var mı ? Ve 4.13 kullanıyorum

Açıkça belirtildiği gibi Blueprintlerde bir sorun var. Hangisi olduğunu bulup hatayı düzeltmelisiniz. Muhtemelen önceki bir sürümde açmış olduğunuz projeyi 4.13 sürümüne güncellediniz ancak API üzerindeki değişiklikleri de bu Blueprintlere uyarlamanız gerekir. Hangi Blueprintde hata olduğunu bilmiyorsanız hepsini tek tek açıp Compile edin, hatalı olanı bulursunuz.

Mert123' Alıntı:

Bu bir level blueprint hatası 2dsidescrollerexamplemap haritasını açıp level blueprintine girin orda bi hata var.