Uzun zamandır geliştirmekte olduğum oyunumu bir demo ile Next Festivaline yerleştirdim. Şimdilik sonuçlar idare eder çünkü herhangi bir reklam ve influencer çalışması vs yapılmadı. Yani oyunu duyurma aşamasında zayıf kaldım çünkü oyun büyük.
Hem Co Op hem de inspection sistemi, tabanca sistemi, interaktif olarak kapıştığımız yapay zekalar ve Resident Evil 4 stilinde bulmacalar barındırıyor. Amacımız ise hikaye ile orantılı olan tarot kartlarını toplamak ve kapının ilgili bölümüne sırası ile yerleştirdikten sonra Ritual bölgesine geçişi açmak. Ardından etraftan bulacağımız bebekleri kutsama alanında kutsamalıyız. Bebeklerin üzerindeki iğne sayısı kadar mum sayıları var. Bu mumlar Ritual alanında sıralı. Kimisi 3 mumlu kimisi 4 mumlu.
Bebeklerden ise toplamda 4 adet var var her bebeğin sayısı ilgili mum sayısı ile eşit alana konulmalı.
Yanlış bebeği koyarsanız bebeğin kutsaması geri gidiyor.

Zombieler sürekli sizi yavaş yavaş takip edip rahatsız ediyor ve saldırıyor.
Elinde testereli bir Tarikatçı ise ölümüne saldırıyor ve yaralandığınız zaman size dokunmuyorlar. Fakat kan kaybından ölmemek için hap bulmalısınız. Ölürseniz , Cadı sizi deniz fenerindeki alana hapsediyor ve cehenneme yolluyor.
Eğer Rituali tamamlarsanız cadıyı çarmıha gerip yakıyorsunuz.

Oyunuma destek olmak için istek listenize ekleyebilirsiniz. Hala ufak tefek sorunları var çok erken yerleştim festivale. Gameplay trailer yapılacak daha. Festival her şey demek değildir ama.
Belki reklamlarla yukarı taşıyabilirim oyunumu. Teşekkürler. Aşağıdaki görsele tıklayarak Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

Eof_Edited_Text.jpg

Bol şans kral. Çıkış tarihi ne zaman?
Oyununa girdim biraz takıldım. Ana menü hoşuma gitti başka güzel yanlar var elbet ama senin şu an eksilere ihtiyacın var.
1-) Oyun içinde silah iconu çok kücük olmuş ben olsam biraz daha büyük yapardım.
2-) Yerdeki itemler bazen alınmıyor. Kota mı koydun dikkat etmedim ama alamadığım itemler oldu.
3-)Çimenler gözüme biraz batti parlak olmuş sanki.
4-)Karakter kontrolu güzel ama ne yalan söylüyüm koşma animasyonu hiç hoşuma gitmedi karakter çok eğiliyor sanki sırtı çok çıkıntılı duruyor. Animasyonlar için "Game Animation Sample" öneririm çok saglam animasyonları ben de onları kullanıyorum istersen dene.
5-) Bence korku oyununda sesler çok önemli. Mesela Footstep. Materyale göre ses cikarmasi icin ses ayarla bence. Mesela eve giriyorsun ahşaplar gacır gucur etse guzel olur.
6-) Düşmanların hazırlıksız yakalanmak için sesiz yaklasmasinı mi istesin bilmiyorum. Evde arkami dondufunde bi dusmanin yaklastigini farkettim ses etmiyordu. Kafasina 2 3 kez atesledim hemen öldü ve ölürken de ses cikarmiyor. Aci cekme sesi eklenebilir bence.

Gözüme çarpan bisy olursa eklerim yine.

Tercihlerine saygı duyuyorum ben 6 bin dolarlık pazarlama paketi mi kursu mu neydi ondan almadım ama. Ben hala satış öncesi belli bi miktar wishlistin faydalı olacağını dusunuyorum. Nextfeste erken katildim diye dusunme. Hala vaktin de fırsatın da var. Sana naçizane bi bikir vercem bu konuyla alakalı sen de biliyorsun muhtemelen ama belki unutmussundur. Pazarlama ile alakalı ek bi yöntem.
Bunu sana neden diyorum? Sen kibirli degilsin. Ve bana üstten bakarak ben 6 bin dolarlik pazarlama egitim seti aldim sen kim oluyorsun da bana akil veriyorsun demeyeceğin icin söylüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: leonscottkfm
Bol şans kral. Çıkış tarihi ne zaman?
Oyununa girdim biraz takıldım. Ana menü hoşuma gitti başka güzel yanlar var elbet ama senin şu an eksilere ihtiyacın var.
1-) Oyun içinde silah iconu çok kücük olmuş ben olsam biraz daha büyük yapardım.
2-) Yerdeki itemler bazen alınmıyor. Kota mı koydun dikkat etmedim ama alamadığım itemler oldu.
3-)Çimenler gözüme biraz batti parlak olmuş sanki.
4-)Karakter kontrolu güzel ama ne yalan söylüyüm koşma animasyonu hiç hoşuma gitmedi karakter çok eğiliyor sanki sırtı çok çıkıntılı duruyor. Animasyonlar için "Game Animation Sample" öneririm çok saglam animasyonları ben de onları kullanıyorum istersen dene.
5-) Bence korku oyununda sesler çok önemli. Mesela Footstep. Materyale göre ses cikarmasi icin ses ayarla bence. Mesela eve giriyorsun ahşaplar gacır gucur etse guzel olur.
6-) Düşmanların hazırlıksız yakalanmak için sesiz yaklasmasinı mi istesin bilmiyorum. Evde arkami dondufunde bi dusmanin yaklastigini farkettim ses etmiyordu. Kafasina 2 3 kez atesledim hemen öldü ve ölürken de ses cikarmiyor. Aci cekme sesi eklenebilir bence.

Gözüme çarpan bisy olursa eklerim yine.

Tercihlerine saygı duyuyorum ben 6 bin dolarlık pazarlama paketi mi kursu mu neydi ondan almadım ama. Ben hala satış öncesi belli bi miktar wishlistin faydalı olacağını dusunuyorum. Nextfeste erken katildim diye dusunme. Hala vaktin de fırsatın da var. Sana naçizane bi bikir vercem bu konuyla alakalı sen de biliyorsun muhtemelen ama belki unutmussundur. Pazarlama ile alakalı ek bi yöntem.
Bunu sana neden diyorum? Sen kibirli degilsin. Ve bana üstten bakarak ben 6 bin dolarlik pazarlama egitim seti aldim sen kim oluyorsun da bana akil veriyorsun demeyeceğin icin söylüyorum :D
Teşekkür ederim. Oyunun bu halini alması 3 ay sürdü. Açıkçası geç kaldım yetiştiremedim. Çok bug çıktı bir şeyler çıktı tek başıma uğraşıyorum ve oyun büyük bir oyun. Fark etmişsindir zaten. Klasik yürüme simülasyonu değil. Optimizasyonla da çok uğraştım çünkü çevre büyük ve detaylı foliage vs de var. İç mekan dış mekan eklendi.
Sonradan fikirler değişti son ana kaldı çoğu şey. Şimdi hepsini rotüşlemem gerek.
Zombilerle uğraşamadım fakat bossu gördüysen eğer onla baya uğraştım testereli olan ile. Pazarlama hakkında pek bilgim yok. Wishlist faydalı olacaktır tabiki fakat wishlist her şey demek değildir. Forumdan bir arkadaşımız 300 bin wishlist ile battı.
Eleştiriler için teşekkürler çoğu şeyi fark etmişsin hepsini tekrardan düzeltiyorum.
Zombilerin çok aktif olmasını istemedim gizlice vuruyorlar bir zaman sonra yanına gelmiş buluyorsun hepsini.
Takip ediyorlar yavaşça. Tam objektif sırasında rahatsız edebiliyorlar. Zaten az vuruyorlar 5-10 HP götürüyor. Yaralanırsan ellemiyorlar genelde. Animasyonlar çok çeşitli bende. Silah ayrı yürüme koşma eğilme ayrı hepsini mixlemek zorunda kaldım ondan öyle oldu. İşin içine IK Foot ve Spine oynatma falan girince daha da karmaşıklaşıyor işler.

Tabiki tek başına zor oluyor. Peki Cıkış tarihin netleşti mi?
Bu arada Wishlist önerim sadece öne cikma sansını artırmak için. Destege sormustum öne cikmasi icin avantaj sağlar demişti. Yoksa kazanirsin kazanmazsin meselesi değil. O oyunun kalitesine kalmiş bişy.

• Beğen
Tepkiler: leonscottkfm