Sipahi

Yeni üye
10 Şub 2016
7
0
0
(33) Mersin
Merhaba bir korku oyunu üzerinde çalışıyorum şöyle bir şey yapmak istiyorum kullanıcı etkileşimli notlar bırakmak istiyorum.Bu bir görev tarzında değil hikayenin yönergesi için oyuncu yerden notu alacak ve okuyacak şeklinde bunu nasıl yapabilirim acaba ?

Sipahi' Alıntı:
Merhaba bir korku oyunu üzerinde çalışıyorum şöyle bir şey yapmak istiyorum kullanıcı etkileşimli notlar bırakmak istiyorum.Bu bir görev tarzında değil hikayenin yönergesi için oyuncu yerden notu alacak ve okuyacak şeklinde bunu nasıl yapabilirim acaba ?

Burda anlatılıyor :

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Trepidation' Alıntı:
Sipahi' Alıntı:

Burda anlatılıyor :

Peki notları kendim nasıl oluşturabilirim ?

Sipahi' Alıntı:
Trepidation' Alıntı:
Burda anlatılıyor :

Peki notları kendim nasıl oluşturabilirim ?
Googleden her hangi bir boş not kağıtı bul Photoshop ve ya her hangi bir resim düzenle programında istediğini indirdiğin kağıtı üzerine yaz daha sonra png formatında kaydet ve Unreal Engine import et. Geri kalanı videoda anlatılıyor zaten.