erdem52

Yeni üye
2 Tem 2016
4
0
0
(52) Ordu
UnrealScript kodlarımı Compile ederken bu hatayı veriyor. Sizce hatanın sebebi ne olabilir? Yardım edecek biri iletişime geçebilirmi arkadaslar?

erdem52' Alıntı:
UnrealScript kodlarımı Compile ederken bu hatayı veriyor. Sizce hatanın sebebi ne olabilir? Yardım edecek biri iletişime geçebilirmi arkadaslar?

Sanıyorum UDK kullanıyorsunuz. Bu derlenmesi gereken bir Script ise muhtemelen belirtilen yol yanlış olduğundan, öyle değil de sizin yazmış olduğunuz bir Script ise ismi yanlış yazdığınızdan base class tanınmıyor.

Kod:
class MyActor extends Actor;

Dizin yolları yada proje yapılandırımlası doğru değilse Actor super sınıfı tanınamıyordur yada Actor yerine bulunmayan bir isim girdiniz.

cahitburak' Alıntı:
erdem52' Alıntı:

Sanıyorum UDK kullanıyorsunuz. Bu derlenmesi gereken bir Script ise muhtemelen belirtilen yol yanlış olduğundan, öyle değil de sizin yazmış olduğunuz bir Script ise ismi yanlış yazdığınızdan base class tanınmıyor.

Kod:
class MyActor extends Actor;

Dizin yolları yada proje yapılandırımlası doğru değilse Actor super sınıfı tanınamıyordur yada Actor yerine bulunmayan bir isim girdiniz.

1 aydır uğrasıyorum online bir oyunun script dosyasındaki .u dosyasını .uc olarak açtım tüm dosyaları tekrar paketleyince bahsettiğim hata oluşmaktadır. Dizin yolları veya proje yapılandırması yanlıs olabilir çünkü farklı bir oyundan alıp yeni açtığım bir projeye ekliyorum dosyayı. Bu hatayı düzeltmek istiyorum lütfen yardım edin :(