hugo1474

Yeni üye
13 Ağu 2015
43
0
0
(10) Balıkesir
Arkadadaşlar Epic Gamesden keypad bluprint sistemi aldım 4.99 dolara ama çalışmadı
unreale giriyorum açıyorum Çalışmıyor bluprint kısmına girdim yarısı error vermiş kodların açmadan öncede şöyle diyor

The following member variables in blueprint 'Blueprint /Game/BPKeypadUI/Content/Keypad/Keypad_UI/KeyPad_BP.KeyPad_BP' have invalid type. Would you like to remove them?

Ok - Cancel diyor ikisinde tıklasam çalışmıyor ne yapmam lazım bilen varmı aldığım yer
https://www.unrealengine.com/marketplace/bp-keypad-ui
Burdan aldım tutorial gibi bir video çekmiş burda
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Ama bende böyle gözüküyor

Keypad ve Keypad Struct Array isimli değişkenler bulunamıyor yada hatalı atanmış.

Variables bölümünde onları bulup türlerinin doğru olduğundan ve başlangıç değerleri atandığından emin olman gerek. Muhtemelen Content içinde Keypad diye bir struct ya silinmiş yada bir hata oluşmuş. Eğer Keypad isimli bir struct var ise Keypad_BP içindeki Variables bölümünü görmek gerek. Bu bölümde bu iki değişkeni seçili halde gösterebilir misin?

cahitburak' Alıntı:
Keypad ve Keypad Struct Array isimli değişkenler bulunamıyor yada hatalı atanmış.

Variables bölümünde onları bulup türlerinin doğru olduğundan ve başlangıç değerleri atandığından emin olman gerek. Muhtemelen Content içinde Keypad diye bir struct ya silinmiş yada bir hata oluşmuş. Eğer Keypad isimli bir struct var ise Keypad_BP içindeki Variables bölümünü görmek gerek. Bu bölümde bu iki değişkeni seçili halde gösterebilir misin?

Tüm Keypad strucları

Tüm Varitablesler

Hepsi