omer.hatay' Alıntı:
Hocam bu konuda takıldım, bana önerebileceğiniz bir sistem var mı? Youtube kanalı, video veya site çok iyi olurdu. Teşekkürler.

Ne tür bir oyun için envanter sistemi olacak. FPS mı RPG mı ya da başka bir tür mü. Ben genel olarak video site falan bilmem ama bit tavsiye verebilirim.

erginegider' Alıntı:
omer.hatay' Alıntı:
Hocam bu konuda takıldım, bana önerebileceğiniz bir sistem var mı? Youtube kanalı, video veya site çok iyi olurdu. Teşekkürler.

Ne tür bir oyun için envanter sistemi olacak. FPS mı RPG mı ya da başka bir tür mü. Ben genel olarak video site falan bilmem ama bit tavsiye verebilirim.

SpaceShooter için hocam. Mesela geminin silah slotları var, bu slotlara silah koyulacak. Ama birden fazla silah türü olacak. Mesela kalkan slotları olacak, bu slotlara koyulabilecek birden fazla kalkan olacak.

omer.hatay' Alıntı:
erginegider' Alıntı:

SpaceShooter için hocam. Mesela geminin silah slotları var, bu slotlara silah koyulacak. Ama birden fazla silah türü olacak. Mesela kalkan slotları olacak, bu slotlara koyulabilecek birden fazla kalkan olacak.

Kolay bir sistem. Ben olsam şöyle giderdim.
1. UMG ile ilgili  yeterli dercede tecrüben yoksa bir süre UMG çalış.
2. Struct Tarray  tset tmap  konularını nasıl kullanıldıklarını çalış.
3. Sonra youtube dan hertürlü  inventory sisteminden 2 3 tane bak.
 Sonuç olarak artık istediğin tarz bir sistemi geliştirebilirsin. Direk tutorial ararsan istediğini değil onların yaptıklarını ancak yapabilirsin. Ama her oyunun ihtiyaçları farklı olur. Bence böyle yap.