furkanxdgs4

Yeni üye
14 May 2016
153
9
0
Belirtilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Ben güzel bir açık dünya oyunu yapmaya başladım ve programlama kısmıyla uğraşıyorum. Oyunum elbette silahlar da olacak. Ben ilk başta silahı Static Mesh olarak ekleyip bir sistem kurmuştum ve silahları değiştirebiliyordum. Ancak o çok basit ve kullanışsız bir sistemdi ve ben de bu kadar uğraşıyorsam kaliteli bir sistem olmalı diyerek forumda bu konu hakkında yardımcı olabilecek konulara baktım. Uzun zaman önce şu konuyu gördüm ve anladığım kadarını yapmaya çalıştım ama çoğu şeyi bilmediğim için yapamadım: http://www.unrealengineturkiye.com/silah-degistirme-konusu.html?highlight=Silah .
O konudaki Jacky hocamın yardım etmesini istiyorum. Tabii bilgili olan tüm arkadaşları da beklerim. Bu yaz tatili boyunca yazlıktayım ve küçük şirket olan tt buraya interneti getiremedi. Buyüzden 3 ay boyunca pek bir şey ekleyemedim. Mobilden girmek zorunda kaldığım için de internetten videoları izleyemiyorum. 
Bilgisiz olduğum konular ise: MasterBP oluşturmak, silahı Child BP olarak karakterimin BP'sine eklemek, Gate'in kullanımı, Enumeration'ın nedir nasıl kullanılır, bu sistemi envanter olarak nasıl geçirebilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim.