10 Eyl 2019
157
5
18
(48) Muğla
Enemy Attack da problem yok normal dünyaya bıraktığım zaman attack yapıyor ama video da gördüğünüz gibi  spawn edildiği zaman sadece behavior tree de holding kısmını yapıyor attack kısma geçmiyor.  Benim düşüncem spawn olduğu zaman ürettiğim al controlleri görmüyor. Önerisi olan var mı?

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

O blackboard key nerede set oluyor. Onu göstermen gerekir. Bir de debug fonksiyonu var. Herşeyi durdurarak tek tek oynatarak bakabilirsin Behavior Tree de.

Hocam behavior tree normal durumda çalışıyor enemy char ı normal bıraktığım zaman. Ama spawn olduğu zaman sorun var .Behavior tree kontrol etmiştim sol taraf hold kısmı sadece oraya geçiyor orayı kopardığım zaman hiç sağ tarafa geçmiyor

mariposaaaa' Alıntı:
Hocam Al controllerde set ediyor discorttan direk resim atabilirim isterseniz orayı konroll ettim sorun yok

Forum kullanımı içerisinde lütfen özel olarak iletişime geçmek gibi isteklerde bulunmayınız. Sonuçta forum üstünden video paylaşabilmişsiniz, fotoğrafta paylaşabilirsiniz. Unutmayın, sizin yaşadığınız sıkıntıyı bir başkası da yaşayabilir ve bu konu üstünden çözüme kavuşabilir. Lütfen bahsettiğiniz fotoğrafı buradan paylaşınız... Forumda amaç; paylaşımda bulunup / yardımcı olmak :)

Hocam genelde çözdüğüm soruların cevabını buraya dönüp tekrar editliyorum ama aklımda bulunsun  fotoğraf çok özel değil atarım buraya  :)  ;)