Thunderbolt Aktif üye 7 Ocak 2016 188 27 28 28 (22) Edirne blindsightames.net 14 Ağu 2017 #1 Merhaba arkadaşlar ben 0.5 saniye içerisinde iki kere d tuşu yada herhangi bir tuşa basıldığında bir eylem yaptırmak istiyorum.Ne kullanmalıyım.
Merhaba arkadaşlar ben 0.5 saniye içerisinde iki kere d tuşu yada herhangi bir tuşa basıldığında bir eylem yaptırmak istiyorum.Ne kullanmalıyım.
Khubur Bilinen üye 14 Eyl 2016 862 332 63 (35) İzmir zeybek.games 15 Ağu 2017 #2 Thunderbolt' Alıntı: Merhaba arkadaşlar ben 0.5 saniye içerisinde iki kere d tuşu yada herhangi bir tuşa basıldığında bir eylem yaptırmak istiyorum.Ne kullanmalıyım. Genişletmek için tıkla ... Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et Oyla 0 Downvote
Thunderbolt' Alıntı: Merhaba arkadaşlar ben 0.5 saniye içerisinde iki kere d tuşu yada herhangi bir tuşa basıldığında bir eylem yaptırmak istiyorum.Ne kullanmalıyım. Genişletmek için tıkla ... Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et