Gördüğüm kadarıyla hepsini aynı noktada, aynı anda spawn etmeye çalışıyorsun. Bu bir sorun olabilir. Ayrıca sadece 1 tane spawn noktası için array kullanımı da gereksiz olmuş. Direkt olarak "Get actor Transform" nodunu kullan, burada aynı işlevi yapar.

Tavsiyem birden fazla spawn noktası kullan. Eğer oyun gereği hepsini aynı noktada spawn etmen gerekiyorsa delay eklemek veya collision ayarları gibi seçenekler işin içine girecektir.
Spawn etmek istediğin aktörün türü, özelliği, hızı gibi şeyler de önemli. Eğer bu bilgileri verebilirsen en uygun olanı bulmanda yardımcı olabilirim.

Benim istediğim levellar seklinde olacak yani 10 tane 10m\s hızla hareket eden actor vurunca hızı 20 m\s ye ye çıkacak zaten hız arttırmak kolay kısım ve evet hepsi aynı noktadan farklı zamanlarda spawn olacaklar ve sadece 1 tane değil 7 8 farklı actor olacak(şuanda sadece bir tanesi tanımlı). Aslında zamanları farklı olsun diye delay ekledim ama yanlış yere koymuşum :(

[Bu arada üsteki kullanıcı da benim bi ara şifremi unuttum yeni hesap açtım tabletten ama bilgisayarda da üstteki hesap kayıtlıymış bi ondan bi bundan yazıyorum :D]

Eğer birden fazla spawn noktası varsa, sorun olmayacaktır zaten. Örneğin 3 tane spawn noktası varsa bunları array olarak ekle. Loop'ta yer alan index'i get noduna bağladığında sorunsuz çalışacaktır. Örnek olarak ekran görüntüsü ekliyorum:

Düzeltme: Görüntüdeki Last Index aslında 2 olacak. Loop edilirken 0 da dahil olduğu için fazladan loop eder, bu da hata mesajı olarak döner. Küçük bir ayrıntı.

0lLRgW.png

Event Begin Play ile o delay orada işe yaramaz. Sen her loop arasına delay koymak istiyorsun ama UE4 henüz bu istediğini macro olarak getirmedi. Var olan macrolara delay eklenmiyor, bu yüzden kendi macronu yapacaksın.

Aşağıya eklediğim resimdekini aynen yapman gerekiyor. İşini biraz kolaylaştırmak için: For Loop'a çift tıkla ve içini aç. Her şeyi kopyala. Level Blueprint içinde sol taraftan yeni bir macro oluştur ve kopyaladıklarını yapıştır. Input ve Output dışında hepsi hazır olacak eklenecek. Bu yüzden elinle bağlantıları tamamla. Resimdeki gibi delay nodunu ekle, kaydet ve kapat. Artık istediğin şekilde gecikme verebilirsin. Mesela delaya 3 dedin. Her tekrar 3 saniyede bir çalışacaktır.

Buraya kadar yardımcı oldum. Artık tek başınasın. İhtiyacın olan herşeyi anlattım. Anlattığımı ve resimdekini aynen uygularsan aradığın çözümü bulacaksın.

dXGz37.png