n.farusonmez

Yeni üye
12 Eki 2016
7
0
0
(1) Adana
Ben Değişkene Material Atiyorum Ve Multigate İle F Bastikça Bir Objenin Material Değişiyor Sürekli

Fakat Benim Yapmak İstediğim Bu Material Bir Diziye Atmak Ve F Bastikça Material Değişmesi Örneğin String Dizi 0. Eleman = 1. Material 1. Eleman = 2. Material 2. Eleman = 3. Material 4. Eleman = 4. Material F Bastim Dizinin 0.Elemani Tekrar F Bastim Dizinin 1.Elemani Şeklinde Bir Algoritma Lazim ?

LQrz2G.png

UnrealEngine' Alıntı:
Ben Değişkene Material Atiyorum Ve Multigate İle F Bastikça Bir Objenin Material Değişiyor Sürekli

Fakat Benim Yapmak İstediğim Bu Material Bir Diziye Atmak Ve F Bastikça Material Değişmesi Örneğin String Dizi 0. Eleman = 1. Material 1. Eleman = 2. Material 2. Eleman = 3. Material 4. Eleman = 4. Material F Bastim Dizinin 0.Elemani Tekrar F Bastim Dizinin 1.Elemani Şeklinde Bir Algoritma Lazim ?

Bunun için bir adet dizi oluşturun ve dizinin tipini Material Instance türünü Asset olarak seçin. Tasarım sırasında mevcut Assetlerinizi bu dizinin içine aktarın. Kodlamada yapmanız gereken int türünden bir değişken oluşturup tuşa basıldığında bu değişken değerini 1 arttırıp diziden Get ile aldığınız elemanı yeni değer olarak Set etmek. Dizi indeks değerini dizi boyutu aştığında sıfırlamalısınız.