alpery

Yeni üye
Arkadaşlar ben sorunu bir türlü çözemedim ve dinamik aydınlatma da test edince sorunsuz oldu. Dinamik aydınlatma kullanmamı öneriyor musunuz? Her hangi bir sorun çıkarır mı ileride? 

Sistemim:

İntel Core i5 4210m

8 Gb ram

1 Gb İntel Graphics 4600, 2 Gb NVidia 840M Ekran kartı

Merak ettiğim bir soruda ben oyunumda mekan düzenleme sırasında statik en son test aşamasında dinamik aydınlatma kullansam performans açısından daha iyi olur mu ve dinamik aydınlatma sadece unreal engine 4 üzerinde çalışırken mi performans etkisi yapar?

alpery' Alıntı:
Arkadaşlar ben sorunu bir türlü çözemedim ve dinamik aydınlatma da test edince sorunsuz oldu. Dinamik aydınlatma kullanmamı öneriyor musunuz? Her hangi bir sorun çıkarır mı ileride? 

Sistemim:

İntel Core i5 4210m

8 Gb ram

1 Gb İntel Graphics 4600, 2 Gb NVidia 840M Ekran kartı

Merak ettiğim bir soruda ben oyunumda mekan düzenleme sırasında statik en son test aşamasında dinamik aydınlatma kullansam performans açısından daha iyi olur mu ve dinamik aydınlatma sadece unreal engine 4 üzerinde çalışırken mi performans etkisi yapar?

İlk defa flood yapıyorum ve yaptığım için üzgünüm ama projeye devam etmem için bunu öğrenmem gerekiyor. Lütfen yardım edin.

Moveable ışıklar statik ışıklara göre çok daha fazla performans harcar,

Bir odaya 3 tane moveable ışık koyarak aldığınız fps ile 3 tane statik ışık koyarak aldığınız fps arasında dağlar kadar fark olur.

Bu tasarlama aşamasında da .exe halinde de geçerli.