ahmettgl

Yeni üye
15 May 2025
9
0
1
arkadaşlar ben ue öğrenmeye başladım yeni yeni ve temelleri bitirdim blue print konusuna kafam çok takıldı nereyi okusam c++ daha mantılı deniliyor sizce bırakıp hangisini öğrenmeliyim daha bp ninde başındayımsayılır hala çok eksiğim var ustune katarak ilerlemek istiyorum ama çok az bilgi var ve yoube ustundede bir karışıklık var tavsiyesi olan varsa çok mutlu olurum

Uzun lafın kısası, C++ doğrudan öğrenmeye kalkarsan karşına çıkacak olan bol miktarda cin, cout. Bu yazdığım sana şu an birşey ifade etmese de C++ biraz girişsen anlayacaksın. Önce UHT anlamadan C++ öğrenmen sana birşey kazandırmaz, yani blueprint ile başla ama rahatlığına alışmamaya çalış, blueprint üzerinden UHT yi anladıktan sonra istersen cpp ye geçebilirsin.

Uzun lafın kısası, C++ doğrudan öğrenmeye kalkarsan karşına çıkacak olan bol miktarda cin, cout. Bu yazdığım sana şu an birşey ifade etmese de C++ biraz girişsen anlayacaksın. Önce UHT anlamadan C++ öğrenmen sana birşey kazandırmaz, yani blueprint ile başla ama rahatlığına alışmamaya çalış, blueprint üzerinden UHT yi anladıktan sonra istersen cpp ye geçebilirsin.

Sana tavsiyem, basit olarak önce İngilizce öğren, daha sonra Blueprintleri öğren. Daha sonrası için C++ öğrenebilirsin.

Programlama olarak C++'dan başlamak kolay değil. Ayrıca keyif alıyorsan neden olmasın ileride :)