XunDsX

Yeni üye
3 Haz 2018
12
-4
0
(59) Tekirdağ
Yapacagım oyun Bilgi yarısması gibi ve bunu un4 le yapmak istiyorum yanı oyyun grafigi olmayacak böle bi oyun yapıp playstora koyarsam sıkıntı çıkarmı bide o 3500 dolarda %5 alıyorya benım oyunum reklamdan kar etti o yüzde 5 i verdim sonra oyunu kaldırmak istedim ondan sonra bi sıkıntı cıkarmı. :angel:

Oyunun herhangi bir platformda olup olmamasına değil, oyunun satışından ne kadar gelir elde ettiğine bakar Epic. Eğer ilk ödemeden sonra hiçbir getirisi olmayacaksa birşey bildirmene de gerek yok. Bilgi yarışması oyunundan üç ay içinde 3500$ kazanmayı başardıktan sonra niye oyunu piyasadan kaldırmak istersin o da ayrı soru. :p

PS: Bu soru Tasarım-İçerik konu başlığı altında olmamalıydı bu arada...

Jacky' Alıntı:
Oyunun herhangi bir platformda olup olmamasına değil, oyunun satışından ne kadar gelir elde ettiğine bakar Epic. Eğer ilk ödemeden sonra hiçbir getirisi olmayacaksa birşey bildirmene de gerek yok. Bilgi yarışması oyunundan üç ay içinde 3500$ kazanmayı başardıktan sonra niye oyunu piyasadan kaldırmak istersin o da ayrı soru. :p

PS: Bu soru Tasarım-İçerik konu başlığı altında olmamalıydı bu arada...

Yeni Başladığım için nereye açılcagı hakında bilğım yok. bide oyun reklamdan gelir etse olurmu yani direk ücretten değil oyun 3 ayda degilde 6 ayda o parayı kazanırsa ne olcak?