Arkadaşlar merhabalar,programda yaptığım çalışmayı paketlemeye çalışırken şöyle bir hata alıyorum.Normal proje oluşturduğumda da aynı sorun oluyor.Problem hakkında ingilizce bile adam akıllı kaynak bulamadım çözmek için.
Sadece birisi preview build yaparak çözmüş,fakat preview build hakkında bir kaynak bulamadım.Full buildin tikini kaldırdım ama yine olmadı.Belki bileniniz vardır yardımcı olun lütfen;
Sadece birisi preview build yaparak çözmüş,fakat preview build hakkında bir kaynak bulamadım.Full buildin tikini kaldırdım ama yine olmadı.Belki bileniniz vardır yardımcı olun lütfen;
Kod:
UATHelper: Packaging (Android (All)): Project.CreatePakUsingStagingManifest: Creating pak using staging manifest.
UATHelper: Packaging (Android (All)): Program.Main: ERROR: AutomationTool terminated with exception: AutomationTool.AutomationException: Staging manifest already contains C:\GameTest\GameTestFinal\Saved\Temp\Android\DefaultEngine.ini (or a file that differs in case only)
UATHelper: Packaging (Android (All)): konum: Project.C
UATHelper: Packaging (Android (All)): reatePakResponseFileFromStagingManifest(DeploymentContext SC)
UATHelper: Packaging (Android (All)): konum: Project.CreatePakUsingStagingManifest(ProjectParams Params, DeploymentContext SC)
UATHelper: Packaging (Android (All)): konum: Project.ApplyStagingManifest(ProjectParams Params, DeploymentContext SC)
UATHelper: Packaging (Android (All)): konum: Project.CopyBuildToStagingDirectory(ProjectParams Params)
UATHelper: Packaging (Android (All)): konum: BuildCookRun.DoBuildCookRun(ProjectParams Params)
UATHelper: Packaging (Android (All)): konum: AutomationTool.BuildCommand.Execute()
UATHelper: Packaging (Android (All)): konum: AutomationTool.Automation.Execute(List`1 CommandsToExecute, CaselessDictionary`1 Commands)
UATHelper: Packaging (Android (All)): konum: AutomationTool.Automation.Process(String[] Arguments)
UATHelper: Packaging (Android (All)): konum: AutomationTool.Program.MainProc(Object Param)
UATHelper: Packaging (Android (All)): konum: AutomationTool.InternalUtils.RunSingleInstance(Func`2 Main, Object Param)
UATHelper: Packaging (Android (All)): konum: AutomationTool.Program.Main()
UATHelper: Packaging (Android (All)): Program.Main: AutomationTool exiting with ExitCode=1 (Error_Unknown)
UATHelper: Packaging (Android (All)): BUILD FAILED
PackagingResults:Error: Error Unknown Error