10 Eyl 2019
157
5
18
(48) Muğla
Sorunu videoda anlattım burada özet geçeyim .Düşman karakter karakterime ateş ettiği zaman ondan hasar almıyorum diğer her şey çalışıyor bu arada yani karakter düşmana aynı yöntemle hasar verebiliyor. Ama karakter almıyor bir sürü yöntemi denedim olmadı Çok saçma geldi daha önce kaç kez yaptım farklı projelerimde oluyordu. Bu arada karakter için bir weapon component oluşturdum ve bir master weapon Düşman karaktere silahı oradan spawn ediyorum.Video da ayrıntılar mevcut.
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
 
Hit Result tan çıkan aktörde direk DoDamage yapmaya çalışıyorsun. O sadece bir aktör başka bir şey değil. Onu senin player character ine "Cast" etmen lazım. Cast etmediğin için vurulan şeyin ne olduğu belirsiz şu an.
 
1.si projectile ı 0,0,0 lokasyonunda spawnlatıyorsun, zaten projectile alakasız bir yere gidiyor. 2. si event hit veya overlap ile damage i gönderip,  event any damage ile karşılamak varken neden interface ile yapmaya çalışıyorsun ki, zaten hazır sistem var bunun için :)
 
Spawn edilmesine çok dikkat etmedim açıkçası önceliğim hasar alması olduğu için Projectile ile hasar bağlantısı kullanmadım daha çok görsellik. Any damage falan denedim ama olmadı garip bişey var hocam .Silah sistemi falan güzel oldu çalışıyor. Akşama ergin hocanın dediklerini  deneyeceğim bakalım sorunu bende merak ediyorum  :)