Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[size=small]Dağ yapıyorum ve sonra Save ediyorum, ama dağlar yolların üstünü kapatarak kendileride yok oluyorlar, landscape tool da scuplt ile bir kere o bölgeye dokunduruyorum geri geliyorlar ama sonra yine kayboluyorlar. aynen böyle :
Güzel bir espri anlayışınız varmış. Kuralları çiğnediysem kusura bakmayın. Landscape Road derken yeni şu Landscape Spline mı? Hiç kullanmadım, biraz bende araştırmıştım yabancı sitelerde bu sorunu yaşayan çok varmış Yaptıkları dağlar kaydettikten sonra kayboluyormuş. Aslında dağlar yıkılmış gibi çöküyor ve yolların üstünü kapatıyor. Ama sebebini bilmiyorum işte.
[size=small]Dağ yapıyorum ve sonra Save ediyorum, ama dağlar yolların üstünü kapatarak kendileride yok oluyorlar, landscape tool da scuplt ile bir kere o bölgeye dokunduruyorum geri geliyorlar ama sonra yine kayboluyorlar. aynen böyle :
Daha önce forumda karşılaşmıştım şu şekilde çözmüşlerdi;Çok büyük haritalarda bu problem gözüküyormuş ve editörün kalite ayarına bağlıymış lowda böyle bir sorun varmış high çekince düzelmiş.Birde 4.12de fixledik demiş Epic Games 4.12 kullanmıyorsanız indirip kullanmayı deneyebilirsiniz.