Pastacı

Üye
29 Haz 2016
44
-1
6
Belirtilmemiş
[size=small]Dağ yapıyorum ve sonra Save ediyorum, ama dağlar yolların üstünü kapatarak kendileride yok oluyorlar, landscape tool da scuplt ile bir kere o bölgeye dokunduruyorum geri geliyorlar ama sonra yine kayboluyorlar. aynen böyle : 
v4A6a6.png
1da6pp.png

Bu kaçıncı konu?

Demekki daha önce böyle bir sorunu yaşayan yok.

Başka bir projede dene,eğer landscape road kullanıyorsan onları kaldır ve dene

Edit : 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

[size=small]Yardımcı olur belki  :D

Önce kurallara uy,sonra düzgün cevap iste,ki zaten onu da verdim ama neyse.

ClimbDown' Alıntı:
Bu kaçıncı konu?

Demekki daha önce böyle bir sorunu yaşayan yok.

Başka bir projede dene,eğer landscape road kullanıyorsan onları kaldır ve dene

Edit : 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

[size=small]Yardımcı olur belki  :D

Önce kurallara uy,sonra düzgün cevap iste,ki zaten onu da verdim ama neyse.

Güzel bir espri anlayışınız varmış. Kuralları çiğnediysem kusura bakmayın. Landscape Road derken yeni şu Landscape Spline mı? Hiç kullanmadım, biraz bende araştırmıştım yabancı sitelerde bu sorunu yaşayan çok varmış Yaptıkları dağlar kaydettikten sonra kayboluyormuş. Aslında dağlar yıkılmış gibi çöküyor ve yolların üstünü kapatıyor. Ama sebebini bilmiyorum işte.

Pastacı' Alıntı:
[size=small]Dağ yapıyorum ve sonra Save ediyorum, ama dağlar yolların üstünü kapatarak kendileride yok oluyorlar, landscape tool da scuplt ile bir kere o bölgeye dokunduruyorum geri geliyorlar ama sonra yine kayboluyorlar. aynen böyle : 
v4A6a6.png
1da6pp.png
Daha önce forumda karşılaşmıştım şu şekilde çözmüşlerdi;Çok büyük haritalarda bu problem gözüküyormuş ve editörün kalite ayarına bağlıymış lowda böyle bir sorun varmış high çekince düzelmiş.Birde 4.12de fixledik demiş Epic Games 4.12 kullanmıyorsanız indirip kullanmayı deneyebilirsiniz.