solidgamer

Yeni üye
1 Şub 2016
11
-1
0
Belirtilmemiş
Evet beyler aklımda güzel bir fikir var.Oyunumu yapıp steam'a sunucam neyse konumuz o değil :)
Arkadaşlar benim pc de crysis 2 var modelleme yapmayı bilmediğimden oyunun klasöründen propsları alıp kullanabilme olanağım varmı bu özellik cryengine 3 te oluyordu fakat oyun motorları farklı olduğundan olmayacak ve oyun motorunu bozacağım diye bir korkum var neyse siz sorunu anladınız yardımcı olursanız sevinirim.

Aldığın dosyalar için izin almazsan  ve para karşılıgı sattıgın oyunda kullanırsan başın belaya girebilir. O propsları kullanmanın farklı yolları var.Direk olarak unreal engıne 4 içine alamazsın. Fakat paketlenen dosyaları programlar vasıtası ile açar ve onları modelleme programına geçirir ordan da unreal engıne 4 ' e aktarırsan kullanırsın. Örnek olarak .pak dosyaları açmak için 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
. Fakat ben bu programları denemedim. Biraz uğraşırsan çalışan bir tane bulursun  ama dediğim gibi izinsiz kullanım (çalmak) başını belaya sokar.

DeveloperPHOBOS' Alıntı:
Aldığın dosyalar için izin almazsan  ve para karşılıgı sattıgın oyunda kullanırsan başın belaya girebilir. O propsları kullanmanın farklı yolları var.Direk olarak unreal engıne 4 içine alamazsın. Fakat paketlenen dosyaları programlar vasıtası ile açar ve onları modelleme programına geçirir ordan da unreal engıne 4 ' e aktarırsan kullanırsın. Örnek olarak .pak dosyaları açmak için 
. Fakat ben bu programları denemedim. Biraz uğraşırsan çalışan bir tane bulursun  ama dediğim gibi izinsiz kullanım (çalmak) başını belaya sokar.

solidgamer' Alıntı:
DeveloperPHOBOS' Alıntı:

saolun

Jacky' Alıntı:
Başka oyundan çalıntı modellerle oyun yapıp Steam'de çıkartırsınız ama satış yapamazsınız, yemezler. Jim Sterling eziverir gördüğü anda. :) Boşuna uğraşmayın.

Hepsini almak gibi bir derdim yok silahi nerden alacağımı bilmediğimden bu yola başvurdum.ücretsiz props nerden bulabilirim yazarsan sevinirim

solidgamer' Alıntı:
Evet beyler aklımda güzel bir fikir var.Oyunumu yapıp steam'a sunucam neyse konumuz o değil :)
Arkadaşlar benim pc de crysis 2 var modelleme yapmayı bilmediğimden oyunun klasöründen propsları alıp kullanabilme olanağım varmı bu özellik cryengine 3 te oluyordu fakat oyun motorları farklı olduğundan olmayacak ve oyun motorunu bozacağım diye bir korkum var neyse siz sorunu anladınız yardımcı olursanız sevinirim.

DeveloperPHOBOS' Alıntı:

Sakın öyle birşey yapayım deme! Başka oyundan kendi oyununa hiçbir şekilde aktarıp kullanamazsın. Kesinlikle yasak. Zamanında 2 yıl boyunca Crytek'in fan site yöneticiliğini yaptım ve inan Crytek'i tanıyorum. Far Cry 1'in her şeyini kullanarak sıfırdan bir fan-made-game yapayım dedim izin vermediler, Crysis 2'ye mod yapayım dedim izin vermediler.

Sakın böyle bir hata yapma. En başta ben karşı çıkarım sana.