guvengunes

Yeni üye
3 Şub 2016
72
3
0
48
(38) Kayseri
www.metrografik.com.tr
merhaba arkadaşlar benim bir duvarım var ve duvara kapı için yer açıldı fakar bunu ben bu şekilde static mesh haline getirmem gerekiyor ve resimde gördüğünüz gibi Create static mesh ile istediğim gibi static mesh haline getiriyorum ama collision nun tüm ayarlarını denememe rağmen o kapıdan geçemiyorum otomatikde denedim ordaki hepsini denedim nasıl yardımcı olabilirsiniz. saygılar...
VaNJRZ.jpg
[/url][/img]
qMpX0Z.jpg
[/url][/img]

guvengunes' Alıntı:
merhaba arkadaşlar benim bir duvarım var ve duvara kapı için yer açıldı fakar bunu ben bu şekilde static mesh haline getirmem gerekiyor ve resimde gördüğünüz gibi Create static mesh ile istediğim gibi static mesh haline getiriyorum ama collision nun tüm ayarlarını denememe rağmen o kapıdan geçemiyorum otomatikde denedim ordaki hepsini denedim nasıl yardımcı olabilirsiniz. saygılar...

Oluşan StaticMesh'i Content üzerinden Static Mesh Editor ile açın. Tüm collision'ları temizleyin. Static Mesh Settings'de Collsion Complexity değeri olarak Use Complex Collision as Simple seçeneğini seçin.

[img=453x144]https://docs.unrealengine.com/lates...HowTo/MHT_1/MHT_CollisionComplexity.jpg[/img]