Beta için burayı ziyaret edebilirsiniz: http://www.mediafire.com/file/5g4ppntibp7c2qb/CBTT_0.783B_64_Installer.exe , şu anda gamepad desteği de bulunmakta.​
B2rZlL.png

Projeye birtakım sebeplerden dolayı artık devam etmeyeceğim. Bugüne kadar destek olan herkese teşekkürler.

Level 1: Tomb Wader​
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

[align=center]Level 2: Gone Tomorrow​
[align=center]

Yorumlarınızı bekliyorum, nihayet tamamlayabildik ilk bölümü :)

[align=center]

dyanikoglu' Alıntı:
Yorumlarınızı bekliyorum, nihayet tamamlayabildik ilk bölümü :)

[align=center]

Versende oynasak mı artık?  :D

Diğer bölümleri update ile hallederiz ne olucak sanki  ;)

Tebrik ederim. Harika gözüküyor çok iyi bir referans olucaktır. Senden bir ricam var Uncharted 4 gibi Endless Runner bonus bölümü yaparmısın :D

Ozzy' Alıntı:
Tebrik ederim. Harika gözüküyor çok iyi bir referans olucaktır. Senden bir ricam var Uncharted 4 gibi Endless Runner bonus bölümü yaparmısın :D

Easter Egg olarak eklenebilir :)
Fikir için teşekkürler, zamanında takımdakilerle konuşmuştuk böyle bir şey. Easter egg olarak ekleyebiliriz dedik son olarakta.

[align=center]Normalde liste dışı olarak yüklemiştim bu videoyu; fakat fikrinizi almak istedim ikinci bölüm "Gone Tomorrow" için. Şu anda üzerinde çalışıyoruz, hala eksik modeller var videoda. Yansımalar için planar reflection actor kullandım, ayrı bir hava kattı ortama :D (Videonun kalitesi biraz düşük, kusura bakmayın)

dyanikoglu' Alıntı:
[align=center]Normalde liste dışı olarak yüklemiştim bu videoyu; fakat fikrinizi almak istedim ikinci bölüm "Gone Tomorrow" için. Şu anda üzerinde çalışıyoruz, hala eksik modeller var videoda. Yansımalar için planar reflection actor kullandım, ayrı bir hava kattı ortama :D (Videonun kalitesi biraz düşük, kusura bakmayın)

Zaten akk deyiz,video kalitesi pek farketmiyor  :D

Her zamanki gibi güzel olmuş,devam..

ClimbDown' Alıntı:
dyanikoglu' Alıntı:

Bende AKK'de olduğum için düşük kalitede kaydettim, upload hızı 150kb/s'ye falan düşüyor :D

dyanikoglu' Alıntı:
ClimbDown' Alıntı:

Bende AKK'de olduğum için düşük kalitede kaydettim, upload hızı 150kb/s'ye falan düşüyor :D

Akk uploada etki etmiyor standart tarifelerde,

Benimki 16mbit download 3mbit upload ama 11 download 0.6 upload verebiliyor altyapı maksimum  :mad:

Altyapı desteklese hiç durmam 32/4 e geçerim  :D

Valla helal olsun. Gerçekten güzel bir proje. E3 2016'da yanılmıyorsam Sony, Crash ile ilgili 1-2 oyun göstermişti. OyunGezer ailesi de onlardan bahsediyorlardı. Bence kaplamalar ve bug'lar üzerinde durarak Crash'in yeni oyunlarının çıkmasını bekleyebilirsin. Bunu yapımcı firma ile de görüşerek anlaşabilirsen -ki Activision zor bir firmadır. Rockstar gibi bir şeydir yani. Kimse Ubisoft olamıyor :)- "Efsanenin 2016'daki sonu bir Türk yapımı" gibi haberler çıkabilir ve bu senin için de çok büyük olacaktır. Şuan kendimi BP ve GameWorks üzerinde geliştirmeye çalışıyorum ve eğer bu 2 işi halledebilirsem seninle birlikte projeyi yapmayı düşünüyorum eğer katılmak istersen. Tabii şuan sen kendi oyununla ilgilenmelisin. Projenin her ayrıntısını düşünüp bir şeyler ortaya koymaya başlayınca sana Özel Mesaj atmayı düşünüyorum. İyi günler.

Kızlardan fazla bekletiyorsun bak,buradayız biz  :-/

Konuyu mobil veri ile açmak gibi de bir hata yaptım ama neyse  :D