Khubur Bilinen üye 14 Eyl 2016 910 345 63 (35) İzmir zeybek.games 23 Ocak 2018 #21 Glue' Alıntı: Oyun şu an oynanabilir durumdaysa deneyebilirmiyim merak ettim de Genişletmek için tıkla ... Şu ana kadar oldukça iyi ilerleme kaydettik fakat şu süre içerisinde deneyemezsin. Hala takım arkadaşı arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar mail atabilir: [email protected]
Glue' Alıntı: Oyun şu an oynanabilir durumdaysa deneyebilirmiyim merak ettim de Genişletmek için tıkla ... Şu ana kadar oldukça iyi ilerleme kaydettik fakat şu süre içerisinde deneyemezsin. Hala takım arkadaşı arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar mail atabilir: [email protected]
Khubur Bilinen üye 14 Eyl 2016 910 345 63 (35) İzmir zeybek.games 1 Şub 2020 #22 Merhaba arkadaşlar, Level Designer ve Progamcı arıyoruz. Daha önceden UE4 ile ilgili bir çalışma yapması gereklidir. İlgili kişilere GDD gönderebilirim. Oyundaki bir kaç karakterin ekran görüntülerini paylaşıyorum: İgili kişiler PM atabilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilir.
Merhaba arkadaşlar, Level Designer ve Progamcı arıyoruz. Daha önceden UE4 ile ilgili bir çalışma yapması gereklidir. İlgili kişilere GDD gönderebilirim. Oyundaki bir kaç karakterin ekran görüntülerini paylaşıyorum: İgili kişiler PM atabilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilir.
Khubur Bilinen üye 14 Eyl 2016 910 345 63 (35) İzmir zeybek.games 1 Şub 2020 #23 İlgilenen arkadaşlar PM yollayaiblir veya [email protected] mail adresim.
A alivelii Yeni üye 2 Şub 2019 3 0 0 (32) Isparta 13 Şub 2020 #24 Khubur' Alıntı: İlgilenen arkadaşlar PM yollayaiblir veya [email protected] mail adresim. Genişletmek için tıkla ... proje ile ilgileniyorum gorusebiliriz
Khubur' Alıntı: İlgilenen arkadaşlar PM yollayaiblir veya [email protected] mail adresim. Genişletmek için tıkla ... proje ile ilgileniyorum gorusebiliriz