İtemlerin hepsini toplamda 50, ben bu 50 itemi cephanelik içerisine yerleştirmiş olmamla, dolayısıyla 50 collision olmuş oluyor. Maksadı olarak, karakter itemleri "trace" olayı ile itemlerin collisyonları sayesinde item ve karakter arasında etkileşimi sağlamaktadır.

Fizk den dolayı olabilir ama fizik sistemini de kapattım.

NOT: Sadece motorda Karakter cephanelik kısmına girdiğinde  kasma gibi şeyler oluyor. Exe. halinde bi sıkını yok.

zoraki' Alıntı:
İtemlerin hepsini toplamda 50, ben bu 50 itemi cephanelik içerisine yerleştirmiş olmamla, dolayısıyla 50 collision olmuş oluyor. Maksadı olarak, karakter itemleri "trace" olayı ile itemlerin collisyonları sayesinde item ve karakter arasında etkileşimi sağlamaktadır.

Fizk den dolayı olabilir ama fizik sistemini de kapattım.

NOT: Sadece motorda Karakter cephanelik kısmına girdiğinde  kasma gibi şeyler oluyor. Exe. halinde bi sıkını yok.

Unreal engine içinden direk play yaparsan kasması normaldir. Özellikle kodların performansını ölçmek istiyorsan oyun exe yapmadan standalone yaparak da denersen daha gerçekçi sonuçlar almış olursun.

Bu konferansta aynı blueprint kondun editör içi, PIE, standalone ve exe performansları karşılaştırılmış. 

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Aşağıdaki grafikte de görebilirsin 

6D9E6W.png