basat

Yeni üye
12 Şub 2017
2
0
0
(16) Bursa
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
Merhaba;
Unreal programını yeni kullanmaya başladım. Kamera animasyon denemesi için basit bir sahne yarattım. Videoda piano üzerindeki mumluklara baktığımda clipping problemi gibi görünen ışıldamalar oluyor. Bu başka yarattığım sahnelerde de oluyor. Nedeni ne olabilir diye araştırdım fakat bir neticeye varamadım. Cevabı bilen var ise burada benimle paylaşırsa sevinirim.

Görsel render, tasarım ve detayları benim zayıf olduğum bir nokta fakat şamdan materialini mat yapmayı deneyebilirsin. Yine material içinde Specular değerinde değişiklik yapmayı deneyebilirsin.

Bkz1 Bkz2

hydrogenx' Alıntı:
Görsel render, tasarım ve detayları benim zayıf olduğum bir nokta fakat şamdan materialini mat yapmayı deneyebilirsin. Yine material içinde Specular değerinde değişiklik yapmayı deneyebilirsin.

Bkz1 Bkz2

specuları kaldırıdığımda sorun ortadan kalkıyor fakat. bu sefer de görüntüden ödün vermek zorunde kalıyorum. 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
 misal bu biraz daha üzerinde calışılmış hali. kamera ayarlarında minimum Fstop ve max fstop ayararıyla oynadığım da da sorun çözülüyor gibi fakat bu diğer sahnelerde işe yaramıyor.