The Darkness

Yeni üye
29 May 2017
64
4
0
Belirtilmemiş
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Evet Millet, Videodaki gördüğünüz sistemi aynen  geçirmek istiyorum kendi karakterime. Benim  Karakterim dağcı olduğu için en  uygun animasyonları seçmeye çalıştım ve  burdakileri  bir şekilde  bulup  kendi yaptığım karakterime  rigleriyle beraber     meshime importladım   ama   BP kısmında  hiç iyi olmadığım için (Karakter kontroller ve gameplay) Sizlerden yardım bekliyorum.

Bunun için önerebileceğiniz tutorial var mı ?  (en sağlıklı bunu buldum ben  ve tutorial  yoktu içinde malesef :( iletişim haline  geçmeye çalışıyorum  arkadaşla ama bakalım ne olucak.

Selamlar aşağıdaki attığım video da merdivene tırmanma animasyonu mevcut.Bunu indirebilirsin.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

teşekkür ederim hocam ama ben blueprint ile kontrolleri  sağlamak istiyordum. Videoda bunu göremedim ama  sitedeki linklere  baktım   ve aklıma  iki şey takıldı;

1)Bendeki animasyonları kullansam ve  sitedeki  blueprint classlarını   benim animasyonlarıma   uygun bir şekilde  port edebilirmiyim acaba ? ( Blueprint içerisindeki çoğu şeyi  değiştiririm zaten benimkini kullanmak için)

2)Bunların hiçbiri  olmazsa eğer  bana  blueprint  ile yapılışı lazım tutorial  şeklinde olarak-Tercihim advanced climping Sistem gibi olması-.(senin linkte aradım bulamadım  ama  gözümden kaçmış olabilir belki  gecenin bu saatinde :D )