Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Millet, Videodaki gördüğünüz sistemi aynen geçirmek istiyorum kendi karakterime. Benim Karakterim dağcı olduğu için en uygun animasyonları seçmeye çalıştım ve burdakileri bir şekilde bulup kendi yaptığım karakterime rigleriyle beraber meshime importladım ama BP kısmında hiç iyi olmadığım için (Karakter kontroller ve gameplay) Sizlerden yardım bekliyorum.
Bunun için önerebileceğiniz tutorial var mı ? (en sağlıklı bunu buldum ben ve tutorial yoktu içinde malesef iletişim haline geçmeye çalışıyorum arkadaşla ama bakalım ne olucak.
teşekkür ederim hocam ama ben blueprint ile kontrolleri sağlamak istiyordum. Videoda bunu göremedim ama sitedeki linklere baktım ve aklıma iki şey takıldı;
1)Bendeki animasyonları kullansam ve sitedeki blueprint classlarını benim animasyonlarıma uygun bir şekilde port edebilirmiyim acaba ? ( Blueprint içerisindeki çoğu şeyi değiştiririm zaten benimkini kullanmak için)
2)Bunların hiçbiri olmazsa eğer bana blueprint ile yapılışı lazım tutorial şeklinde olarak-Tercihim advanced climping Sistem gibi olması-.(senin linkte aradım bulamadım ama gözümden kaçmış olabilir belki gecenin bu saatinde )