coyistikadres' Alıntı:Php geliştiricisiyim, Javascript yazıyorum ama başından beri masaüstü yazmak istediğimden yavaştan geçmek istiyorum ancak gerizekalımıyım 2 haftadır bir dolu kaynak indirdim izledim gezindim. Python ile birlikte, socket, sqllite, urllib, beautifulsoap, Qt,Pyqt videoları izledim ancak bir şey üretemiyorum. Kafamda mantıkları var. İngilizce de olsa izliyorum ve pek değişen bir ş ey olmuyor benim için.
Nasıl yardımcı olabilirsiniz? Daha önce de incelemişliğim var sonuç olarak maruz kaldım. Pyqt kullanarak python ile bir uygulama çıkarmak istesem yine videolara sarılacağım. Sorun neyden kaynaklı?
Farklı yollar da denedim, pratikle öğrenmek, sadece video izlemek... gibi gibi.
coyistikadres' Alıntı:beautifulSoap'ı amacınıda biliyorum 2 yıldır php geliştirisiyim. Http protokolleri get ve post bunları javascript ile de bol bol kullandım :
c++ için QT indirdim onu karıştırııyorum sqllite bağlantısı sağlamış bulunmaktayım giriş çıkış işlemi yaptırabiliyorum yeni pencere açmak vs.
Şuan symfony ve laravel kullanabiliyorum artı bir de javascript framework'ü var ancak artık buna geçmek istiyorum.
C++ ile gömülü sistemlere geçmeden önce masaüstünde gimp gibi programları düzenlemek istiyorum sonra da bu konuda bir şirket açmak istiyorum ama kaynakları sıraladım izliyorum 2 haftadır daha fazla yoğunlaştım ama biraz yardıma ihtiyacım var. Neleri yanlış yapıyorum iterator vs. Pointer adres tutuyor ancak mantıksal olarak herşey kafamda. Pratikte hiçbirşey yok. Misal python da youtube downloader veya website copier benzeri birşey yapmak istesem yine videolara sarılacağım.
@Khubur dan sonra C++ 'yi Unreal ile öğrenmek daha mı iyi olur diye düşündüm. Yani kendimi aptal gibi hissediyorum. Nasıl öğrenebilirim. Programlama opp gibi şeylerde altyapım var sadece.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.