drbune

Yeni üye
31 Ağu 2016
15
-5
0
(16) Bursa
Arkadaşlar selam deriveddatacache dosyası 60 GB'a ulaştı. Benim makinada C 300 GB dolayısıyla yerim kalmadı. Konu ile alakalı video olarak sadece bu linki bulabildim.
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
Çözmüş olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Video zaten farklı sürücüye bu klasörü nasıl taşıyacağını ve taşıdığın yeri kullanacağını göstermiş. Bunun dışında official forumda açılan bir konuda, bir developer arkadaş aynen şu şekilde öneride bulunmuş: O klasörün bir yedeğini al ve sil. Bir sorun çıkarmıyorsa silebilirsin, fakat sorun çıkarıyorsa dosyaları geri koy. Bu şekilde deneme yapabilirsin demiş.

Normalde Cache klasörü olduğu için silinebilir olarak öngörüyorum fakat en sağlam bilgiyi, yukarıdakini yaparsan öğrenebileceksin.

O klasör siz editörü kullanıp yeni assetler oluşturdukça şişecek. Silmenizde genellikle bir sakınca olmuyor fakat dediğim gibi, silme işleminden sonra projenize yeni birşey eklemeseniz bile varolan levelleri, materyalleri, vs. açtıkça yine dolmaya başlayacak orası.

Teşekkürler ben de bu şekilde denemeye niyetlenmiştim. Deneyip sonucunu aktarırım. :) hydrogenx' Alıntı:
Video zaten farklı sürücüye bu klasörü nasıl taşıyacağını ve taşıdığın yeri kullanacağını göstermiş. Bunun dışında official forumda açılan bir konuda, bir developer arkadaş aynen şu şekilde öneride bulunmuş: O klasörün bir yedeğini al ve sil. Bir sorun çıkarmıyorsa silebilirsin, fakat sorun çıkarıyorsa dosyaları geri koy. Bu şekilde deneme yapabilirsin demiş.

Normalde Cache klasörü olduğu için silinebilir olarak öngörüyorum fakat en sağlam bilgiyi, yukarıdakini yaparsan öğrenebileceksin.