SamsunLee

Yeni üye
11 Ağu 2015
225
-2
0
(55) Samsun
yeni projeye başladım build yapıyorum ilk baştaki starting up swarm... yazan yazı 100 de takılıyor hiç ilerlemiyor

Windows Task Manager da birden çok çalışan swarm agent var mı bir konrtol et. Varsa kapatmayı dene, eğer olmazsa;
Swarm Agent > Menu > Cache > Clean ve sonra Validate i seç.

Eğer hala sorun devam ediyorsa boş bir proje açıp build etmeyi dener misin?

baska projede build oluyor, şununla bi alkaası varmıdır : blender'da yer tuglası modelledim onu baya fazla yaptım yol yani projeye atarkende baya bekletti ondan mı build yapmıyor obje yüzünden mi ?

eğer o yüzdense modeli aktarmıcammı , çok saçma

Olabilir bazen Light Quality yüksek olduğunda da takılabiliyor orada. Sanırım bu Lightmap ile alakalı. Obje çok sayıda olduğunda, polygon çok fazla olduğunda, yada az sayıda poligonda çok yüksek lightmap resolution olduğunda yada Light Quality yüksek olduğunda, bu faktörler bir araya geldiğinde Light Build kalıcı olarak tamamlanmıyor.

qukla' Alıntı:
Windows Task Manager da birden çok çalışan swarm agent var mı bir konrtol et. Varsa kapatmayı dene, eğer olmazsa;
Swarm Agent > Menu > Cache > Clean ve sonra Validate i seç.

Bunları denedin değil mi ? Eğer denedin ve düzelmediyse https://answers.unrealengine.com/ a log u gönder istersen.
Biraz baktım da bir kaç kişi " format çektim baştan kurdum unreali düzeldi" gibi şeyler yazmış.