alkdmn

Üye
19 Ağu 2020
93
28
18
(16) Bursa
store.steampowered.com
Merhabalar. Ben biraz boyumdan büyük bir haritaya kalkıştım da   :) Şimdi bunu build alamıyorum sanırım ram yetmiyor.Ama package etiğimde exe olarak oyunu alabiliyorum.(Harita static lightning ile aydınlanıyor ve sadece gece olacak)Ben bu oyunu bu haritada build etmeden yapabilir miyim? Teşekkürler şimdiden...

çok yüksek FPS ve gerçekçi ışıklandırma hedeflemiyorsan build almana gerek yok. Işıklarını dinamik yapmalısın statik yerine. Tabi iç mekan gölgeleri build aldığın kadar iyi olmayacaktır korku oyunu tarzı bir şey yapıyorsan. Aynı kalitede gölgelere ve ışıklandırmaya FPS den ödün vererek Lumen ile de ulaşabilirsin.

Daha iç mekan hiç yok zaten farklı level düşünüyorum iç mekan için.Dediğim gibi gece olacağı için hiç gölge yok bütün cast shadowları kapadım.Ama dinamik yapamam çünkü 3000 küsür spot light ile ışıklandırma yapıyorum.Ve 4 ile yaptığım için lumen de mümkün değil.Ama oyunu yapmamda herhangi bir sorun çıkarmayacaksa sanırım istediğim görüntüye ulaştım şu an.Teşekkürler cevap için