GameCreator

Cezalı Üye
17 Nis 2017
150
-1
0
Belirtilmemiş
life-simulator.cf
arkadaşlar projeyi çıkarırken bu hatayı alıyorum neden ?
GameSim/Content/main/NewMap.umap' contains unrecognizable data, check that it is of the expected type.
UATHelper: Packaging (Windows (32-bit)): Cook: CookResults: Error: Error loading E:/GameSim/Content/main/NewMap.umap!
UATHelper: Packaging (Windows (32-bit)): Cook: LogCook: Error: Error loading E:/GameSim/Content/main/NewMap.umap!
a1P5NQ.png

Projende bir çok error var.Temiz bir projeyi package ettiğinde herhangi bir hata veya aynı hataları alıyor musun?

RAM'inle ilgili bir hata olsaydı eğer 0 bir projeyi package ettiğinde de aynı hatayı alırdın.Aldığın bütün errorları google'da arat.Answerhub'da bunların cevaplarını bulursun.

Kırmızı renkli yazılar error oluyor.Filters kısmından warningsleri ve messagesleri kapat sadece errorlar açık kalsın.Errorlar sana package hatasının "LOG" yolunu gösterecek(uatlog.txt gibi birşeydi tam hatırlayamadım.) O loga gir CTRL+F yaparak aramaya error yaz.Toplam kaç error olduğunu kontrol et.

nazim' Alıntı:
Kırmızı renkli yazılar error oluyor.Filters kısmından warningsleri ve messagesleri kapat sadece errorlar açık kalsın.Errorlar sana package hatasının "LOG" yolunu gösterecek(uatlog.txt gibi birşeydi tam hatırlayamadım.) O loga gir CTRL+F yaparak aramaya error yaz.Toplam kaç error olduğunu kontrol et.

Baktım sadece bunlar gorunuyor

C:\Users\KullanıcıAdınız\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.16 bu diziye gidin UAT_log.txt'i açın.Arama kısmına error yazın.Aşağıdaki resme benzer bir yazı görene kadar arayın.

o6nlEk.png

nazim' Alıntı:
C:\Users\KullanıcıAdınız\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.16 bu diziye gidin UAT_log.txt'i açın.Arama kısmına error yazın.Aşağıdaki resme benzer bir yazı görene kadar arayın.

o6nlEk.png

Hemen bakıyorum

nazim' Alıntı:

o6nlEk.png
Dediginiz yerde herhangi bi şey mevcut değil uat_log.txt dosyası dahi yok.

GameCreator' Alıntı:
nazim' Alıntı:

o6nlEk.png

Hemen bakıyorum

nazim' Alıntı:

o6nlEk.png
Dediginiz yerde herhangi bi şey mevcut değil uat_log.txt dosyası dahi yok.

Gizli klasörlere erişimi açtınız mı? Appdata bildiğiniz gibi gizli klasör.