The Darkness

Yeni üye
29 May 2017
64
4
0
Belirtilmemiş
Herkese selam arkadaşlar,

Uzun zamandır geliştirdiğim oyunum için  gameplay hazırlıklarına başladım.Fakat dakika 1  gol 1  oldum :(

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
Buradaki  tutorial  ile dodge dash  yapmak niyetindeydim  fakat aldığım sonuç  malesef böyle oldu;

Tabi sağlam  tutorial  bulamadığım için de olabilir  çünkü istediğim dodge tarzı  dark souls  türü oyunlardaki (hack n slash) gibi olmasını istemiştim :)

Buda  Bendeki  BP ler.
58362018-01-23.png

Merhabalar! Şu tutorial'a bir göz atabilirsiniz:
Bir de animasyonu da hızlandırmanızı öneririm, göze daha hoş duracağımı tahmin ediyorum.
Bu arada konuyka alakasız ama Bloodborne oynuyorsanız birlikte oynamak isterim.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sağ olun valla hocam hemen bakıyorum.

Bide  tutorial  açısından sıkıntı çektiğim doğrudur  adam  gibi  gameplay ile ilgili  çok fazla  kaynak  bulamıyorum  :d (Eski  kaynaklara baktığım zaman  bazı  tutoriallerdeki  BP ler işlev görmüyordu)  

Konu Dışı Cevap: Uzun zamandır  oyun oynamadım  valla hocam steamden  veya uplayden   indirimler  olunca aldım  ama fırsatım olmadı  hiç oyun oynamaya :/

The Darkness' Alıntı:

Bide  tutorial  açısından sıkıntı çektiğim doğrudur  adam  gibi  gameplay ile ilgili  çok fazla  kaynak  bulamıyorum  :d (Eski  kaynaklara baktığım zaman  bazı  tutoriallerdeki  BP ler işlev görmüyordu)  

Konu Dışı Cevap: Uzun zamandır  oyun oynamadım  valla hocam steamden  veya uplayden   indirimler  olunca aldım  ama fırsatım olmadı  hiç oyun oynamaya :/
Olsun dostum, önemli değil. Umarım tutorial yardım etmiştir. İyi günler dilerim!

theysfkaan' Alıntı:
The Darkness' Alıntı:

Olsun dostum, önemli değil. Umarım tutorial yardım etmiştir. İyi günler dilerim!

Bunun  güncel olanı  lazım   4.17 veya 4.18 ile uyumlu değil gibi :/