Leralonde Yeni üye 16 Tem 2015 204 1 0 (61) Trabzon 11 Eyl 2015 #1 Merhaba , boş bir proje açtım.Oyunu başlattığımda direkt olarak kameranın görüş açısıyla başlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
Merhaba , boş bir proje açtım.Oyunu başlattığımda direkt olarak kameranın görüş açısıyla başlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
ClimbDown Cezalı Üye 11 Tem 2015 1,147 -18 0 (53) Rize 11 Eyl 2015 #2 Leralonde' Alıntı: Merhaba , boş bir proje açtım.Oyunu başlattığımda direkt olarak kameranın görüş açısıyla başlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Genişletmek için tıkla ... Bir kamera yarat,oyun başlayınca set active true yap. Oyla 0 Downvote
Leralonde' Alıntı: Merhaba , boş bir proje açtım.Oyunu başlattığımda direkt olarak kameranın görüş açısıyla başlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Genişletmek için tıkla ... Bir kamera yarat,oyun başlayınca set active true yap.
Leralonde Yeni üye 16 Tem 2015 204 1 0 (61) Trabzon 11 Eyl 2015 #3 SoloWarrior' Alıntı: Leralonde' Alıntı: Merhaba , boş bir proje açtım.Oyunu başlattığımda direkt olarak kameranın görüş açısıyla başlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Genişletmek için tıkla ... Bir kamera yarat,oyun başlayınca set active true yap. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Oyla 0 Downvote
SoloWarrior' Alıntı: Leralonde' Alıntı: Merhaba , boş bir proje açtım.Oyunu başlattığımda direkt olarak kameranın görüş açısıyla başlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Genişletmek için tıkla ... Bir kamera yarat,oyun başlayınca set active true yap. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
ClimbDown Cezalı Üye 11 Tem 2015 1,147 -18 0 (53) Rize 11 Eyl 2015 #4 Leralonde' Alıntı: SoloWarrior' Alıntı: Bir kamera yarat,oyun başlayınca set active true yap. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Önemli değil Oyla 0 Downvote
Leralonde' Alıntı: SoloWarrior' Alıntı: Bir kamera yarat,oyun başlayınca set active true yap. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Önemli değil