Arkadaslar internetten karakter hareketi ile ilgili blueprint buldum fakat resimde isaretli kismin ne olduğunu bulamadim. Aradaki baglantinin adı ne olarak geçiyo bilen varsa yardimci olabilir miEkli dosyayı görüntüle 8
Jacky' Alıntı:Yeşil Float pinini uzatın ve > sembolünü aratın. Bunun yaptığı şey üstteki rakamla alttaki rakamı kıyaslamaktır, üstteki rakam alttakinden büyükse bool True(doğru) çıkar. Aynı şekilde < ile kıyaslama yaparsanız üstteki alttakinden küçükse bool True olur.
burhanmizrak' Alıntı:numannuman acaba bulduğunuz blueprinti paylaşabilir misiniz?
numannuman' Alıntı:Arkadaslar internetten karakter hareketi ile ilgili blueprint buldum fakat resimde isaretli kismin ne olduğunu bulamadim. Aradaki baglantinin adı ne olarak geçiyo bilen varsa yardimci olabilir mi
numannuman' Alıntı:burhanmizrak' Alıntı:numannuman acaba bulduğunuz blueprinti paylaşabilir misiniz?
Burhan bey unrealin kendi siteside karakter animasyonun blueprintinin nasil yapıldığını anlatan yönergeler var. Ordan yapiyordum.
https://docs.unrealengine.com/latest/INT/Gameplay/HowTo/CharacterMovement/Blueprints/index.html
Hem sahneme karakter eklemek hemde mantığını ogrenmek istedim. Fakat baya meşakketliymis bitirmedim şuan![]()
burhanmizrak' Alıntı:numannuman' Alıntı:Arkadaslar internetten karakter hareketi ile ilgili blueprint buldum fakat resimde isaretli kismin ne olduğunu bulamadim. Aradaki baglantinin adı ne olarak geçiyo bilen varsa yardimci olabilir mi
numannuman' Alıntı:Burhan bey unrealin kendi siteside karakter animasyonun blueprintinin nasil yapıldığını anlatan yönergeler var. Ordan yapiyordum.
https://docs.unrealengine.com/latest/INT/Gameplay/HowTo/CharacterMovement/Blueprints/index.html
Hem sahneme karakter eklemek hemde mantığını ogrenmek istedim. Fakat baya meşakketliymis bitirmedim şuan![]()
Bey mi Bana mı dedin :boş verelim böyle takıları.
bende bunu bulmuştum ama daha farklı ve pratik birşey mi diye merak ettim![]()
numannuman' Alıntı:burhanmizrak' Alıntı:Bey mi Bana mı dedin :boş verelim böyle takıları.
bende bunu bulmuştum ama daha farklı ve pratik birşey mi diye merak ettim![]()
Tamamdir
Bende sahneyi bitirdim ancak benim karakterim yerden 70 80 cm Yükseklikte ilerliyo. Başka sahneler den kopyaladim ancak sahneme entegre edemedim bir türlü
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.