leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,536
5
218
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com
Merhaba arkadaşlar ben bir drone yaptım fakat bu droneden 2 veya 3 tane bulunabilir şekilde olacak.Bu droneye ait özellikler var takip etmesi ateş etmesi radarı falan filan hepsini ayarladım. Fakat sadece mapta ekli olan 1 tanesi çalışıyor.

ForEachLoop ile hepsinin ışıklarını yakmayı başardım yanıma ışınlamayı başardım hepsini oyuncuya dogru dönmesini yaptım. Yani otomatik olarak turret gibi karaktere doğru dönüyor yüzünü bunları ayarladım foreachloop ile ve kaçtane olursa olsun mapta hepsine etki ediyor fakat etki ederken bir şey etki etmiyor.

Ben bu droneleri F tuşuna basarak yanıma çağırıyorum "MoveToComponent" Seçeneği ile yine aynı şekilde foreachloop ile bağlı arraylar ile birbirine bağlılar fakat yanıma çağırırken hepsin birbirinin içerisine ışınlanıp sonra birden hepsi yanıma geliyor fakat ben oldukları yerden gelsinler istiyorum. Mapta 1 tane drone varken gayet güzel şekilde durdugu yerden yanıma geliyor fakat 2 tane varken 1 tanesi diğerinin yanına ışınlanıyor sonra hepsi birlikte benim yanıma geliyor. Yada sürekli olarak hareket etmelerini  istersem değişik sorunlar çıkıyor bunu halletmenin başka yolu yok mudur? Hepsini kontrol etmek için.

Yani sanırım garip bir şekilde loop moda giriyor ve sürekli hepsi aynı hareketi saçma biçimde tekrarlıyor tüm Aynı bp actorlerine komut veremezmiyim?

Örnek :

Bu fotografta güncel olarak tüm droneler bana doğru dönüyor yüzlerini bu çalışıyor mesela.

Buradada sorun var:

Buradada yanıma geliyorlar fakat biri diğerine ışınlanıp onu da alıp öyle geliyor....
Hepsi ayrı yerden gelemiyor.