Dilaver

Yeni üye
5 Şub 2016
9
0
0
(34) İstanbul Anadolu
blueprint hakkında birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim 

c++ hakkında bilgi sahibi olmadan yazmak mümkün mü ?

eğer mümkünse kodların karsılıgı veya neye işe yaradıgını nerden ögrenebilirim? Eğer değilse c++ ile ilgili önerebilceginiz kitap varmi bu işe başlamak istiyorum.
Blueprint ile multiplayer gibi özellikler eklemek mümkün mu yoksa sadece oyun icerisindeki değişkenler icin mi yapıldı?
Şimdiden teşekkürler. ha unutmadan java script yazip oyuna eklemem mumkun mu ?  :shy:

Unreal Engine'in sitesinde blueprint için kod bilgisine sahip olmadan yapabilirsiniz denmiş.  
Bu arada c++ kaynagı bulman çok zor. Ben c++ ile basladim blueprint sevmedigimden dolayi, ama çok az kaynak var ve bir sorun oldugunda google da aratınca hep blueprint için cıkıyor. Bence ona göre secimini yap.

O konuda bilgim yok bende daha acemiyim, yeni yeni öğreniyorum. .
Ama  unreal engine bile sitesinde c++ tan daha cok tutorial veriyorsa demek ki yapılıyordur.

dvl' Alıntı:
Unreal Engine'in sitesinde blueprint için kod bilgisine sahip olmadan yapabilirsiniz denmiş.  
Bu arada c++ kaynagı bulman çok zor. Ben c++ ile basladim blueprint sevmedigimden dolayi, ama çok az kaynak var ve bir sorun oldugunda google da aratınca hep blueprint için cıkıyor. Bence ona göre secimini yap.

cahitburak' Alıntı:

Blueprint ilgili derslere nerden ulaşabilirim? kitap vb... kaynak tavsiyen varmı fiyati önemli değil şimdiden saol