Buggiman

Yeni üye
1 Eki 2015
48
11
0
35
(34) İstanbul Anadolu
BP_Mike_Trigger isim li bir Blueprint Trigger oluşturdum. Bu Blueprint'in içerisinde olan Boolean türden bir değişkeni Paper Character blue print i üzerinde kullanmam gerekiyor " Cast to BP_Mike_Trigger node'unu kullanıyorum içerisindeki Boolean türünden değişkeni çekebiliyorum fakat object kısmına ne koyduysam warning almaktan kurtulamıyorum.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    61.5 KB · Görüntüleme: 36
Buggiman' Alıntı:
BP_Mike_Trigger isim li bir Blueprint Trigger oluşturdum. Bu Blueprint'in içerisinde olan Boolean türden bir değişkeni Paper Character blue print i üzerinde kullanmam gerekiyor " Cast to BP_Mike_Trigger node'unu kullanıyorum içerisindeki Boolean türünden değişkeni çekebiliyorum fakat object kısmına ne koyduysam warning almaktan kurtulamıyorum.

Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve geçici çözüm olarak şunu önerebilirim.

Begin play event'ine  Get All Actors from class ekle ve class kısmında cast ettiğin class blueprint'ini seç sonra sadece get nood'u ekle ve bunu cast to BP_Mile_Trigger'ına cast et. Object kısmını ise Get ile birleştir. bu şekilde oluyor ama warning veriyor.

Umarım geçici de olsa işine yarar.

İyi çalışmalar dileklerimle,

nurisural' Alıntı:
Buggiman' Alıntı:

Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve geçici çözüm olarak şunu önerebilirim.

Begin play event'ine  Get All Actors from class ekle ve class kısmında cast ettiğin class blueprint'ini seç sonra sadece get nood'u ekle ve bunu cast to BP_Mile_Trigger'ına cast et. Object kısmını ise Get ile birleştir. bu şekilde oluyor ama warning veriyor.

Umarım geçici de olsa işine yarar.

Teşekkür ederim deneyeceğim ama kesin bir çözüm değil anladığım kadarıyla

Evet Kesin bir çözüm değil warning almaktan kurtulamıyorsun ama en azından cast ediyor doğru bir şekilde. İşinize yaramadıysa geri bildirim yaparsanız başka bir çözüm üretmeye çalışırız.

cahitburak' Alıntı:
Bir sorun olmaması gerekirdi. Blueprintleri derlediniz mi? Bir de Context Sensitive açıkken yeni bir Cast To nodu kullanmayı deneyin.

Edit: Yok hocam açıkkende gözükmüyor kapalıykende

nodelar bunlar acaba mantık olarak yanlış mı düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    77.8 KB · Görüntüleme: 5
  • 2.png
    2.png
    133.5 KB · Görüntüleme: 7